Pages

Monday, 20 June 2011

hi rayyan~

dipersembahkan~




mohamad harith rayyan. my first anak sedara. sangat lah cute sampai rasa nak beranak lagi. eh

*
*
*
*
*
*
*

Photobucket
eh salah baby



Photobucket

Photobucket
haih. rindu bau baby

Photobucket
family kecik baru

Photobucket

Photobucket

Photobucket
proud mommy

Photobucket
eh? ade baby lagi kecik dari saya lah

Photobucket
dah tak reti nak duduk diam-diam dah sekarang ni

Photobucket
kaki dan tangan baby sangat lah cute kan?

jom bie, next project. ade bran? hahaha

6 comments:

gee ryder said...

comella baby...
So ape rayyan panggil farah ni?

Jom kita saing farah...tukar jantina lak hehe..

alyyani said...

aalala best nye maryam dah ada sepupu. niadel belum lg ni. harapan pada maklong dgn papalong nia je lah ni skrg ni :p btw, congrats to your sis. rayyan comel. maryam pun comel! :D

nieda said...

comel..

hehe selalu lelaki on je nak tambah anak.huhu

maya amir said...

haha..skali hsbnd ckp jom yang;)

NenekPenne said...

muka lelaki tu mcm pelakon dramatis laaa...

Ara Zainal said...

kan. saya pun rasa muka husband dia mcm familiar ^^