Pages

Thursday, 30 June 2011

Day 24 – A photo of something that means a lot to you.

dah 2 hari update blog malam sebab siang susah sangat nak menaip sekarang. fully occupied dengan kerja-kerja rumah orang kata. eceh. percaya lah sape nak percaya tuh. tapi saya nasihatkan jangan. haha

berbalik kepada tajuk entry,

Photobucket
cincin kahwin memang sangat berharga

selain daripada husband, maryam, family dan kawan-kawan

atas tu cincin kawin. bawah tu couple ring. and tangan yang ala-ala baby cute mute tu mestilah tangan i kan. jarang nak tunjuk tangan ni, bukan tak bangga tapi penat lah nanti orang asyik puji tangan i cute jer. (biarlah i nak koya)

Photobucket
baru 2,3 hari lepas puji dia perangai sangat bagus dan senang di jaga. sekarang lenguih pinggang. asyik nak bertempek danbergayut jer. sebab tu lah saya buzy siang sekarang.

Photobucket
angel hair pasta with marinara sauce

saja nak show off berjaya masakkan husband breakfast. wahaha

2 comments:

zailamohamad said...

akak dulu masa tak keje pon selalu masak bekal ntok laki..dulu terer masak, skrg dah terer order kat kedai je
T______T

nieda said...

nampak sedap!!