Pages

Monday, 27 June 2011

Day 21 – A photo of something that makes you happy.

Photobucket
obviously lah kan

Photobucket
baju cik ad kasik. ummi saje pakaikan saje nak matchingkan dengan legging walid beli. muat dah. ingat setahun baru boleh pakai. naseb baik try

Photobucket
2,3 hari ni memang begini lah maryam. ummi pon tak tahu lah nak buat macam mana dah. walid sakit belakang tak boleh nak dukung maryam. ummi pon sakit dah badan awak asyik nak berdukung jer. tapi tetap ummi and wali sayang.

perasan kah perubahan?

yes. kami bukan lagi mommy and daddy kepada maryam. sebab husband bosan ramai sanagt guna.

haha.

plus i memang rase tak sesuai jer bila bahasakan mommy dengan maryam. maybe mommy ni memang tak sesuai ngan i kut. hehe.

so. mulai semalam.

ummi ngan walid.

=)

5 comments:

gee ryder said...

ohhh ummi ngan walid lak ke??

ok la tu..cocok banget heheh...
dekat gak mommy ngan ummi...so maryam pun tak konfius lagi :)

Dong, Dia & Azra said...

Agaknya Maryam nak tumbuh gigi kot. Tak pun dia tengah mengakal skil baru jadi beliau tensi belum dapat2. Takpun Ummi dengan walid tak perasan Maryam nak dapat adik!!! Haha!

maya amir said...

ummi & walid? tetibe rase mcm cite nur kasih yg parents alya tu..ohw! maryam pun cantekkk mcm alya (ayu raudhah) :))

Byzura Mj (By) said...

semoga menjadi ummi dan walid dengan baik. ada ke wak berangan anak dia panggil dia bapakkkk haish!!

NenekPenne said...

mommy daddy tu omputeh sikit ler
panggil ayah, bapak, ibu atau ummi pun ok..

kalau orang kelantan,pangggil mak jer.. tu pun sebut mok...ha ha ha..