Pages

Wednesday, 22 June 2011

Day 17 – How you hope your future will be like.

jom berangan

bila maryam dan adik-adiknya sekolah (wah, adik-adik!)

bangun awal. siapkan breakfast semua orang. siapkan bekal untuk daddy, dan anak-anak jugak. lepas tu siap-siap hantar anak-anak pergi sekolah.

balik kemas rumah. bergossip dengan jiran tetangga kejap (di blog or fb or twitter pon jadilah) masak lunch. siap-siap nak pergi ambik anak sekolah.

anak-anak makan lunch hantar pergi kelas agama. balik siapkan makan petang dan dinner. amik anak. tunggu husband balik kerja. dinner bersama-sama.

malam husband ajar anak-anak mengaji. tak pon turun bawah belajar ngan ustaz kat surau. lepas tu mommy ajar buat kerja sekolah. pukul 10 bagi susu panas sorang satu mug. suruh pergi tido. mommy ngan daddy nak romen pulak. eh

bila semua anak-anak dah ke asrama, dah blajar jauh-jauh, dah kerja dah kawin tak tahu lagi nak buat ape. mungkin masa tuh pergi join kelas memasak. kelas membakar. dan mana tahu masa tuh ade bisness masak-masak kan?

hehe..

0 comments: