Pages

Friday, 17 June 2011

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

terang lagi bersuluh. i mestilah single~

lelaki yang selalu sangat muncul dalam blog ni tu abang saye. baby yang name maryam ni adik saya #TDDMKA

Photobucket
ni lunch orang single

mee rebus bodo-bodo

tumbuk 3 ulas bawang putih ngan cili padi sebijik, nagn lada hitam sikit, pastu tumis garing, masukkan daging sikit, air sikit, sayur mayur, fish ball, garam sikit. kalau nak tambah kicap pon boleh. nak tambah aji pon boleh, tapi i masak xguna aji. boleh suke suki nak tambah, i suka kosong macam ni jer. pastu letak mee yang dah direbus. tabur lah daun sup ke, daun bawang ke, bawang goreng ke.

siaplah lunch orang single. bukan susah kan. kalau rase malas nak kotorkan periuk belanga order jer dari mamak kat bawah ni. tapi tu kalau hari super malas tapi perut super lapar lah.

Photobucket
suke sangat tengok adik i tido!

tido la lama-lama sikit dik, kakak nak lipat baju setambung dalam bilik rahsia nun, petang ni abang awak nak balik

Photobucket

next time kalau pregnant lagi kene kurangkan berblog susah plak nak mengadap latop sekarang. baby-baby dah berebut ngan mommy.


eehhhh..kate single?

3 comments:

zailamohamad said...

hahaha..gak ghano adik demo dok paka baju sokmo tu?? panah sok oh ko??

nieda said...

owh dah jadi kakak yer? hehe..adik main lapyy yer.advance adik skrg

NenekPenne said...

i rasa u pandai masaklaahhh....
masak tu, masak ni..

ehhhh maryam ni buat i geram laaa