Pages

Wednesday, 15 June 2011

Day 10 – A photo of your favorite place to eat.

Photobucket

hehe. kenapa gambar tempat makan kesukaan adalah maryam? bukan maryam fokus disini. meja makan belakang tuh.

i suka kalau makan di rumah bersama family. tak kira family kecik or family besar.

makan luar pulak, i suka vichuda kalau nak makan nasi tomyam. fast food yang boleh mendatangkan mengidam kalau lama tak makan adalah kfc. dan saya tak pernah rasa bosan makan nasi kukus dnaim pantai dalam.

ok bab makan saya tak memilih. sebab saya makan semua. kalau nak listkan semua tempat makan yang i suka mati lah.

2 comments:

gee ryder said...

farah leh geng ngan faizal, aperrr pun boleh heheh...
Kalau gee, memang memilih sket :p
tu yg aqeel pun aperrr pun tak boleh hahaha....

kiranajoe said...

eh samolah kito...suko make di d'naim. heret tok laki skali walaupun dio ore kedoh.hahaha