Pages

Thursday, 16 June 2011

bola-bola api

fish ball ade jer yang dah siap, tapi i rase nak buat sendiri since dalam peti tu banyak sangat pulak lah ikan. so hari ni i terpikir nak makan sayur air letak fishball pastu goreng ikan. sonang.

Photobucket

Photobucket

orang berpantang boleh lah makan ni kan? sebab i guna ikan selar. tapi i campur kangkung ngan sawi. kalau berpantang masak lah sawi jer.

last-last tak goreng pon ikan. makan ni jer ngan nasi. kalau lama-lama husband os boleh kurus makan macam ni. haha

owh. bercakap pasal husband. sekali lagi dia tipu i. dia cakap nak balik sabtu, then siap cakap maybe kene extend, rupe-rupenye esok dah nak balik. tapi i tak marah lah. sebab nye memang dah rindu plus rumah dah kemas siap-siap. incase dia buat perangai lagi. haishh

Photobucket

Photobucket

maryam sekarang suka sangat tido mengiring. suka i tengok dia tido. cute jer. huhu

2 comments:

Cik Puan Fara said...

kaki berketak2.. semangat maryam comel ni :)

gee ryder said...

dah buat fishball tu buatla mee calong...sodap