Pages

Monday, 27 June 2011

birthday party = tak payah masak = yeay!

weekend ni, dua-dua hari pergi birthday party anak kawan husband. bagus kerana tak payah masak, yang tak bagusnye diet kelaut. tadi timbang berat tak turun langsung pon. hampes.

Photobucket
ingat tak baju ni?

mak pakai jer besar gedobos pon. bagus jugak baju besar gedobos ni. poleh sembunyikan lemak-lemak perut. tapi konon-konon nak menitup aurat secara proper beli baju plus size, lengan panjang. sekali lengan sinsing jugak. sangatlah defeat the purpose. -___-"

Photobucket
budak ni badmood weekend ni. tak happy sangat.

tengok la mak senyum sampai ke telinga dia buat muka camtu?
Photobucket

Photobucket
tak de gambar birthday boy sebab masa kiteorang sampai die tengah mengamuk nak main air dalam bilik air.

Photobucket
lepastu pergiikea sebab tak tahu nak pergi mana dah.

Photobucket
first time masuk changing room. sebelum ni pergi tak ade anak so tak ambik tahu. menarik jugak. kerusi dia selesa nak breast feed.

Photobucket
hari ahad, muka merah-merah kene gigit nyamuk. grrr..nak kene nyamuk ni!

Photobucket
kat birthday party anak dolly.

(ni gambar paling cantik. maaflah photographer sakit, so gambar tak cantik. ade kaitan?)

Photobucket
sebab kepenatan malam tido awal tapi tak nyenyak. kejap-kejap sedar.

6 comments:

mek da ©™ said...

comei sgt si kecik ni..geramnyaaa

mamalieyna said...

tomei betul tau maryam ni..geram.. ^_^

tula bestnye ke party, cuti masak2..lalala..hehe~

gee ryder said...

muka badmood pun comella maryam :)

alyyani said...

sy ingat baju itu! :D tp jumpsuit maryam yg last tu cute sgt!

maya amir said...

2x i dtg blog ni sbb nk layan muka maryam..hehe suke tgk kecomelan die..eh ade ke word gitu..

Honey Lurve Baby said...

jumpsuit tu sangat cantek boleh kasitau beli kat mana tima kasihhhhhhhhhhhhhh