Pages

Monday, 30 May 2011

semangat dara youuuu~


jus semangat dara

i tak makan sebarang jenis jamu lepas berpantang. masa pantang makan set bersalin nona roguy. mak i soh jari jamu-jamu makan sebab perempuan kene jaga dalaman. i mencari-cari ape jamu yang best untuk dimakan, dan lepas tu ade jiran soh try jus semangat dara ni. so jom kita try. lagipon dah try yang dia punya haritu, and jus ni sedap. so tak rase lah macam makan jamu.

tapi tak boleh makan jus ni kalau pregnant. so pagi tadi i buat urine pregnancy test. line clear tak pregnantso hari ni i start makan. ade kawan husband syorkan makan collagen sebab dia makn collagen badan rasa best, tapi i rase tunggu lah dulu. kalau sekarang makan collagen bila dah tua sikit nak makan ape. huhu.

lagi pon masalah kedut-kedut ni bukan masalah i lagi rasanya. masalah i adalah cepat sangat penat, sakit pinggang, keputihan. sekarang pon dah start jugak minum teh herbalife. cuma shake jer ngelat-ngelat lagi. haha -___-"




1 comments:

AiniNoraini said...

Magh.. aku pun keputihan.
Haih. Seksa.
Baru try 1 produk herba. kena spray kat 'situ'.

Baru hari first. Mcm ok je.