Pages

Friday, 6 May 2011

maryam dijangka membuat onar hari ni

ni baru lepas dari maryam ni. nak bergantung jer. maryam dah tido, tapi macam tak nyenyak sangat. kat kampung dia asyik kene dukung ade orang main-main ngan dia. rasanya harini kejutan budaya la kut. PIL ade kat rumah, tapi keluar pagi-pagi dengan husband pergi kerja. so harini tak boleh la nak melagho sebelum kerja rumah siap. naseb baek husband dah kemas rumah sebelum balik kampung hari tu. hari ni tinggal nak basuh baju and vacuum rumah jer. dan lipat kain jugak.

nanti-nanti la update pasal majlis aqiqah maryan. kalau rajin. haha

ya allah. kelantan panas giler. masa kiteorang balik, rumah i dah 3 minggu tak hujan. tapi bila kiteorang balik, masa nak sembelih kambing hujan turun melimpah-limpah. nampak sangat pembawa rahmat. eh.=p

tapi tetap lah panas esoknye masa hari aqiqah. rumah husband lagilah. tak hujan langsung pon. so nak dekat sebulan la tak hujan. i ni kalau panas sangat-sangat jadi panas kepala pening. anak den? lagi lah kan. bajet anak korea betul. memang tak berbaju dok kat kampung. MIL soh dok ngan maryam dalam bilik adik ipar bukak ekon siang-siang buta masa orang ramai-ramai kat luar. nikmatnya kalau boleh dok dalam ekon masa tuh. tapi segan la pulok. biarlah panas kadang-kadang maryam. jangan diva sangat. mok mung dulu-dulu lagi panas kalau balik kampung, sebab rumah nenek rumah kayu.




Photobucket

gambar semalam sebelum bertolak balik kl. kul 10 pagi kut. dah panas berpeluh-pelun macam tengahari. maryam macam biasalah. air liur meleleh-leleh main air liur. isk


takde gambar menarik dah. husband dah transfer masuk lappy dia. malas nak bukak dia punya lappy. mau cepat nak kemas rumah.

jumpa lagi lepas i kemas rumah yer.


Align Center

5 comments:

Cik Puan Fara said...

takpo la ada air liur pn, rendu sgt doh ko maryam ni..






















kalu dio buat onar, hantar la ke bangi.. bio i je dukung2 dia.. hehehe

mamalieyna said...

jgn lupa dh siap kemas, tempek lg gambar maryam banyak2..auntie nak tatap je, moga2 adik arif dpt girl mcm maryam..comeii...hee~

alyyani said...

maryam, awak besar esok lawa ni. kenig dgn mata tu mahal!

maya amir said...

adehh..berketak2 tu paling tak tahan..i chop laa maryam utk anak bujang airell i tu;)

etiey.com© said...

alahai comelnya... bam bam