Pages

Monday, 23 May 2011

kalumpang resort part 1

eceh..siap berpart-part entry pergi kalumpang ni. macam la pergi berhari-hari. i malas lagi sebenarnya nak pilih gambar. maklumlah gambar mandi manyak sensitive ooo..bila baju basah melekat sana sini semua lemak keluar ooo..husband mak pulak amik gambar macam saje-saje nak focus kat lemak jer. bukan focus kat muka. menyampah~

so i tempek gambar family-amily yang join hari tu. semua orang dalam keadaan ready nak amik gambar, so gambar sopan of the day lah.

Photobucket
faizal, gee, and family

dalam banyak-banyak family yang dah beranak pinak, faizal jer yang peluk bini dia. bila i cakap kat husband dia cakap

'ala..orang lain malu nak peluk kut'

orang lain tu termasuk diri dia sendiri lah. yelahhh..kalau bini ni malu nak peluk. kalau awek baru tak malu. ye dok?

tapi ok lah dia cakap malu nak peluk, kalau dia cakap tak sampai nak peluk camno? ade yang sentap 40 hari

Photobucket
romzi,amai dan yaya

Photobucket
zahir, kak nor dan anak-anak

Photobucket
sha, baby, zul

Photobucket
ernie, khairi

Photobucket
wan ngan shida

Photobucket
ipah and akim

Photobucket
nazrul and yana

Photobucket
baiti and roch

ni puan organizer ngan encik organizer

last sekali orang yang paling penting dalam entry ni

Photobucket
en kurus, pn gemuk, dan baby you are amazing just the way you are.

ada lagi satu family sebenarnya tapi balik awai so tak sempat nak bergambar.


8 comments:

eMMe said...

farah, gune fotobaket ekk...lambat2 je dia nak kuar gambar, why tak gune direct blogspot? heheheh..dah biasa ekk....takpela, janji kuar kan gambar2 ceria...hehehe....

cheqna said...

salam
wah....
berjimba2 ke tu??
beshnya..
nway salam kenal n salam ziarah =)

alyyani said...

x smapai nak peluk? hahahahahaha lawak ok!!

mamalieyna said...

pose sengat, tak nmpk gemuk sgt..ihiks..sweet in pink~

etiey.com© said...

tak boleh nengok gambar la... huhuk sekeping pn tak nampak farrah

romzi seli said...

bukan tak nak peluk, tapi tangan tak sampai... hehehe... (paham-paham ler size kami berdua... )

LiTtLe^m3 said...

hubby i peluk i la kat pinggang :D

gee ryder said...

ala so sweet la i kena peluk hakhak...
tapi faizal mmg camtu, tu kira pose standard je tu :p