Pages

Tuesday, 24 May 2011

jantungmanis

jantung manis i outstation harini. 3 hari sajor. i ngan maryam akan ok. hohoh! (nerves)

semalam gambar kat blog ni tak keluar eh? ke hari-hari pon macam tu? dari latop i keluar jer gambar. i suka upload dari photobucket sebab nanti gambar lagi cantik. eceh. cantik keeee...eh. tapi betul. kalau upload guna blogspot nampak tak cantik. tapi kadang-kadang tu upload jer direct dari sini terus.

sebab dia nak outstation semalam i masak lah makanan kegemaran dia

Photobucket
ni nama dia kerabu jantung

semalam maryam mood tak berapa ok. biasalah kalau hari isnin dia memang macam tu. sebab weekend terbiasa ade daddy nak melayan sepanjang masa, so isnin dia nak i melayan dia pulak. nak buat kerja rumah pon berdukung. hari ni nampak ok. i pulak yang mengadap lappy.heheh. bukan nak buat kerja rumah. almaklumlah. husband tak dok. malas nak kemas. hehe

semalam i berjaya shake 2 kali. malam makan nasi banyak tapi.-____-"

husband tanya i nak pergi gym tak semalam, dia jaga maryam. padahal dia dah janji pukul 8 nak main badminton. lepas maghrib tanya i nak pergi gym ke tak. u nak soh i pergi gym 10 minit ke? lagi mau tanya.komfem-komfem lah tak sempat. i pon malas. heheh

husband takde ni lagi lah takde harapan. sape nak jaga maryam.

i nak kene kemas bilik stor lah. i memerlukan shelf la nak susun barang dalam store tuh. banyak sangat sampah sarap husband. haish.haish. bestnya kalau boleh ke ikea sekarang. kalau bukan ikea pon takpe, kedai perabot ahpek pon ok. nak yang murah-murah jer asalkan boleh susun barang husband ni. penat ah asyik simpan store jer. pastu bila cari barang bersepah balik. kalau ade shelf tersusun and senang nak cari la sikit.

sila belikan store itu shelf or i campak barang u tu masuk itu bilik sampah. pilih salah satu

4 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

Cik Puan Fara said...

kalu nk g gym jgk, hanta je maryam ke bangi.. i tlg jaga, FOC.. hehehe

NenekPenne said...

dah lama tak makan kerabu jantung pisang mcm tu.....

nieda said...

sedapnya