Pages

Friday, 6 May 2011

jalan lagi

semalam baru sampai kl esok berjalan lagi. penat badan pon tak hilang lagi sebenarnya. hukhuk

takpelah. next week cuti memasak lah. nak berehat. penat sangat sebenarnye. baju setimbun tak lipat, baju balik kelantan belum unpack ni nak kene packing barang lagi.

esok nak ke johor. dah lama nak pergi johor sebenarnya, sebab nak pergi rumah mak sedare husband and rumah pak cik i pon ade kat johor. tapi ade jer halangan.

balik kelantan makan banyak giler. sekarang sangat rase seluar mengetat. tapi malas i nak naik penimbang. sebab tahu pergi johor nanti mesti makan banyak.

i tengah down la sekarang ni. macam banyak jer benda dalam kepala yang buat i tak happy. kadang-kadang i pon tak tahu ape yang i tak happy. rasa nak meluahkan semua benda. tapi tak de saluran lah nak luahkan. tulis kat blog kan jadi cerita lain pulak. kang tak pasal-pasal i tukar link lain kang. so end up dok menyandar kat dinding nangis sorang-sorang. eceh. tipu jer. saje nak nampak macam drama sikit.

maybe i kene jumpa kawan-kawan i. bagi mood ok balik.

selingan: hei korang-korang, bulan 5 kan ramai birthday. tak mahu ke keluar jalan-jalan cari makan sambil melepak?

ke ni tanda-tanda hati tak tenang bila jauh dengan allah?

yer kut. kadang-kadang bila hati senang jadi lupa kejap kat Dia. time susah cari sangat.

2 comments:

gee ryder said...

samala ngan org depan ni pun tgh down gak huhuhuhu...

asik sama jer kita ni hahahaha..

Cik Puan Fara said...

like 3 ayat terakhir tu.. diri ni pn sokmo terasa tu.. time sakit, Dia la hok plg dok igt.. tp time2 biasa, time hu-ha hu-ha, payoh benna nk igt ko Dia.. :(