Pages

Friday, 6 May 2011

isteri sepi?


mak tak ingat lah kalau mak pernah sepi kan. tapi susah nak sepi dengan kehadiran lappy disisi kalau husband tak de pon. kalau gersang tak dapat dinafikan lagi. berlaku lah sekali sekala. hak hak

cerita gelak geli pengubat segala duka?hahahaha...salah masuk blog tu dik. sekarang duka lagi ke?=p

haih. mood mengemas tertinggal kat kampung lah

pagi tadikan husband separuh merajuk ngan i. die kate i cakap 'tekan' ngan dia. macam marah-marah. semalam pon. kelmarin pon ade jugak rasenya. padahal i rase i cakap ngan nada biasa. haish..camane nak jadi isteri 10k nih. maybe sebab suara meningkat seinring dengan suhu dunia? ngehehe

dia pon sama sebenarnya. cakap asyik nak marah-marah jer kalau ngan i. tapi dia cakap dia tak marah.

maybe sebab dah terbiasa cakap ngan nenek i kat kampung, cakap kene suara kuat sikit sebab dia ade 'sound problem' sikit. jadi sekarang cakap ngan sape-sape pon asyik nak high pitch jer.

aish. aish. kene perlahan kan volume maghfarah. banyak-banyak ler bersabor suami maghfarah.

2 comments:

Joy said...

yela..suhu dunia agak meningkat skrg kan..mls je nk kuar lunch time..

AiniNoraini said...

huhu..kes kite serupa..dh mmg suara besar..cane lg nk buat..ye x? huhuhu