Pages

Friday, 27 May 2011

ini orang adalah sangat mengada

i tak tahu ape masalah orang ni tau. setiap kali outstation tak kira OS dekat ataupon jauh dia tak nak cakap betul-betul bila balik.

Photobucket
yes. orang ini dah balik semalam

kalau 1st time buat, memang akan terkejut and suka. sweet lah konon nya. tapi kalau tiap-tiap kali pon macam ni rase macam nak mengamuk pon ade. rase nak suruh pergi outstation balik. jangan balik. haish.

nak sweet sangat kan? tiada yang lebih sweet dari menyambut kepulangan husband dengan rumah bersepah. haish. nak tambah sweet lagi dia silap cakap kate adik ipar i nak datang rumah hari sabtu. padahal harini. siap datang ngan FIL lagituh. lagilah i nak kene kemas rumah sampai berkilat. u memang sweet semalam bie. i rase nak kekos jer.

Photobucket
nak sweet sangat kan? nah. nasi goreng jer. sape suruh tak cakap nak balik. malas nak defrost lauk.


Photobucket
kek ni orang yang dah try-try cakap sedap jadi i meletakkan harapan yang tinggi kat kek ni. tapi takde la sedap sangat pon. husband cakap ok jer. bagi i ade something wrong. tak tahu lah mane silap.

Photobucket
suka budak kicik ni.

dah la bie dok main surprise-surprise gini. i tak suke tau. tak surprise langsung. tak sweet langsung. bosan tau kalau setiap kali os buat mcm ni. haish

tapi sebab u belikan coklat so dimaafkan.

now nak kene bertungkus lumus kemas rumah dalam keadaan nagntuk plus pening. haish

2 comments:

mamalieyna said...

hikhik..saja nak ceriakan rumahtangga..biar dia rasakan kepulangan dismbut dgn rumah yg bersepah..kalau kak eina pun rasa tak sweet gitu..hee =P

romzi seli said...

muka maryam ada macam muka yaya masa kecik je... gambar atas sekali la... yang lain tak... hehehe