Pages

Monday, 23 May 2011

haih padey la pong

haih. padey la manusio koho babey. dok alik make bendo haram. situ babi sini arok.

lepah ni cek la website jakim dulu sebelum tubek make mano-mano tuh. haih. po duduk amareka jah sero. nak make pong payos. sibo bendo haram.

tak polah tok make meatball ikea pon. buke sedap sapa teringat-ingat pong. tapi kek daim sedap sungguh. agak-agak dio boh gapo sedap gitu mo eh? -___-"

kek secret resepi? birthday tak dop kek secret resepi tok soho lah ore kito gak dih? pah nok make lagi ko pah ni?

takpo maryam. mommy prektis wak kek sdiri lah. baik awok make kek keras kejung mommy dari make kek ado babi tau.

mommy ni berapo kilo babi doh gamoknye make. daddy dio meme jago make yak dulu-dulu lagi. mommy hadap jah blako asalkan tok napok daging babi seketul atah pinggey. padey lah babey sangat.-_____-"

lepah ni kito make rumoh make ike rebus nga ule cicoh budu jah.

2 comments:

NenekPenne said...

apasal u bersungut dalam loghat kelantan ni?

tak makan meatball ikea pun tak meroyan...

tak makan cake secret recipe pun tak meroyan jugak... padan muka budak2 kat opis ni, asal ada celebration je beli kek secret recipe..lepas ni, tak ada lah lagi...ha ha ha...tapi strawbery choc sedap laaa pulak..

aaah makan roti loaf laaa senang.. cuba try cranbery cheese...sedap!!!!!

shila said...

dah cnfrm ka kek secret resepi tak leh mkn... ada bab... biar betul... cam ner lak kek season... payah lepas ni semua blaja wat sendiri jer lah...huhuhu