Pages

Sunday, 8 May 2011

first time sambut mother's day

(sila baca entry ni dengan nada tangan pegang dada mata ke atas yer)

hai,

saya adalah orang paling happy hari ni. sebab hari ni first time layak sambut mother's day. tak tunggu sape-sape wish pon. maklumlah, hari ibu ni, anak je lah yang kene wish kat mak. dah anak kecik lagi tak reti nak wish. namepon hari ibu kan. bukan hari isteri. yer. bukan wife's day. jadi suami-suami, tak payah la susah payah nak wish mother's day kat wife masing-masing. apelah sangat pengorbanan isteri nak melahirkan anak ni. mengandung 9 bulan jerrr.beranak pon sakit sikit jerrrr. maklumlah. amik epidural. beranak sorang-sorang? alah. husband ade pon bukan boleh tolong push pon. push sorang-sorang jugak.

so hari ibu ni wish mak masing-masing jer yer. jangan wish kat wife nih.

maryam, bila maryam besar, maryam tak wish mother's day kat mommy, mommy sentap tau. daddy tak pe. mommy bukan mak die.

T_T

6 comments:

~ As ~ said...

takpe, kita sesama mommy blh wish.
happy first time mother's day dear.

mamalieyna said...

ihiks...maryam cepat blajar cakap, leh wish 'happy mothers day kt mommy'..hee~

paradiseflower said...

HAHAHAHAHAHAHAAHAAHA...
magh ak gelepar baco entry mum kali nih..trus rso nk comment..hahahaaha..daddy xpe, mommy bkn mak die..hahahaha..

weyhhh mum ado petuo gapo bulih anok cute gni mo???gerey ak nk kerenyek..hehehe

kiranajoe said...

hahahah giler sinis entry ni...ni mesti kes daddy wat dono je ni..hehehe

~~zaa~~ said...

cepat la besa maryam wei...nati gak mok mu sentap, nyanyo ko dedi mu! hahahah


happy mother's day, dear!!

Cik Puan Fara said...

*like*


apelah sangat pengorbanan isteri nak melahirkan anak ni. mengandung 9 bulan jerrr.beranak pon sakit sikit jerrrr. maklumlah. amik epidural. beranak sorang-sorang? alah. husband ade pon bukan boleh tolong push pon. push sorang-sorang jugak.