Pages

Thursday, 26 May 2011

bukan hari ni

semalam bercakap dengan laki gue, dia tak balik harini. sabtu tengahari baru balik. appointment maryam kene cancel lagi la nampaknya. and mintak-mintak la sempat i nak pergi wedding kawan blogger i.

anak gue ni sudah cengeng bangat. i don't know why. bangun-bangun je menangis sedih. rindu daddy eh? sabor. daddy pergi work cari duit nak bagi maryam makan. next month maryam boleh makan dah tau. tak sabar mommy nak main masak-masak food maryam. this weekend kita heret daddy beli barang-barang maryam nak makan ok.

birthday laki gue dah tak lama lagi dah. tahun terakhir dia berada dizaman 20-an. next year dia dah naik pangkat ke 3 series. i cakap dia dah tua. dia cakap orang laki takpe, makin banyak series makin laku. iyoolaaahh!

i sibuk tanya ape dia nak tahun ni untuk hadiah birthday dengan bajet sekian-sekian. dengan sweetnye dia cakap,

"i nak kasih sayang u jer. dengan bajet sekian-sekian cukup ke nak beli kasih sayang u?"

holoh.holoh.holoh. kalau dok jauh-jauh macam ni lah. suwwiittt je manjang. cer kalau depan mata. tengok i pon tak.

tapi i paksa-paksa jugak dia cakap nak ape untuk tahun ni. last-last dia cakap,

"ala, xpelah. tak payah la beli. lagi pon tu duit i jugak"

boleh?????????????????

sesuka hati dia je kan. memang la duit dia *ehem*. tapi dah dia bagi duit tu kat i so duit i lah kan? kira i ni sangat baik dan bagus nak belikan dia hadiah instead of habiskan duit tu beli barang-barang untuk i. i boleh beli designer beg murah-murah online habiskan duit i. beli mekap mahal-mahal (walaupon tahu bila keluar malas nak mekap), beli baju mahal-mahal setiap kali keluar. marah nye i. marah!

so encik..ini tahun. u takde hadiah birthday ok~

tapi i nak hadiah i.

Photobucket
i nak masak ni hari ni

so selain tak dapat hadiah birthday, u tak dapat makan ni sebab u tak balik hari ni.

sekian

1 comments:

gee ryder said...

pergh! sedap tu...
lagi sedap kalau jemput jiran depan sekali hikhik