Pages

Friday, 8 April 2011

turun bendera



Photobucket
dah rupe nursery dah

sebenarnya tu adalah hasil kerja kawan-kawan masa baby shower 4 BULAN YANG LEPAS! tapi i sayang nak buang. dua sebab maryam suka sangat main ngan benda tuh, kalau tinggal dia sorang-sorang mesti dia tengok sambil gelak-gelak. colorful dia suka kut.

so sempena hari jumaat yang mulia ini, eloklah kita turunkan sajor. simpan untuk next anak *wink*wink*

i tak cerita penuh lagi pon pasal baby shower ni kan. nanti maryam besar dia tak tahu. meh mommy cerita. baby shower ni aunty-aunty maryam buat surprise tau. mommy tak tahu pon dieorang nak datang. petang tu mommy siaopajak mommy long makan kat rumah kita, mommy masak sayur kubis bodoh-bodoh, pastu goreng tempe ngan ikan bilis. ingat nak masak telur kicap jugak. tapi tunggu mommy long sampai baru nak masak. makan panas-panas. konon! ayah ngah dah tahu dah pasal ni, kurang asam betul tak bagi tahu mommy. bagi lah hint sikit-sikit. buat penat jer mommy masak=p

Photobucket
your aunties yang sungguh awesome

Photobucket
mommy dah tak ingat dah perasaan bawak perut besar macam tu. besar nye perut mommy!

Photobucket
foods!

Photobucket
mommy makan sampai tak boleh gerak. haha

Photobucket
malam kiteorang main, makan, mengutuk macam zaman-zaman utp dulu *rindunye*

Photobucket
ni kawan-kawan mommy, belakang:cik mieza, moksha, cikhani, cik net, cik hazi, cik ad. depan cik sheema, and cik raja

tiada dalam gambar: cik aliah kat UK, cik leen kat dungun, and cik ieyza mase ni tengah sibuk honeymoon=p, cik ain pon xde mase ni.


Photobucket

maybe my rezeki bukan dalam bentuk material. since i jadi house maker ni, kegembiraan melimpah-limpah. terasa diriku sungguh dihargai. eceh. my friends, family, and husband selalu ade untuk buat i happy. sekarang ni hidup tenang sangat. dikelilingi orang-orang yang sangat wonderful. menjalani hari-hari dengan indah. ape lagi yang i nak?

4 comments:

maya amir said...

wahhh best gile dpt baby shower..nanti maryam beso..tunjuk gambo ni.. :)) mane gambo baby maryam latest..lame i tak dtg sini, i rindu ngan mata die:)

mrs.spicy said...

huhu..nanti i upload

PuteriKureKure said...

sweet sangat kawan2 farah. :)

FazMelati said...

Farah, sorry i baca blog dr latest ingat ke u gelarkan diri u ummi, rupanya mommy :) ehh betul ke tak ummi?