Pages

Monday, 25 April 2011

saket kepala

siang tadi tak sempat la nak update blog. sebab bila ade masa maryam baik or tido malas nak mengadap lappy. baik siapkan kerja-kerja rumah. bila dia nak beriba baru mengadap lappy. so tak boleh la nak menaip. bace-bace blog orang jer.

tadi lepas dinner berehat sambil bermain-main ngan maryam. tiba-tiba rasa loya. husband cakap nak hilangkan loya makan la benda rase masam-masam. so i bukak peti, amik buah kiwi makan sebijik. ok lah sekejap. pastu saket kepala plus loya yang amat, dah tak boleh pegang maryam dah. bagi jer maryam yang tengah buat perangai kat husband. pastu terus masuk toilet muntah. keluar habis makanan dinner. lepas tu baru ok sikit. tapi still rase saket kepala.

takut tak? takut tak?

husband pulak gurau kasar semalam cakap kat maryam.

"maryam nak boleh adik ke?"

amboih..suke ye?

kenapa lah selalu sangat saket kepala sekarang. takkan lah every time saket kepala nak beli pregnancy test kut.

kalau boleh sekarang ni malas nak ambik sebarang bentuk pil perancang. sebab bermacam-macam sebab. tapi kalau dok susah hati setiap kali pening macam ni pon susah jugak.

haish. haish. haish.

Photobucket
maryam nak adik tak?

masa nak keluar makan ikan bakar dengan jiran-jiran sabtu lepas


Photobucket
ber-cam-whore pakai kemre gabak habis gegar Parkinson

Photobucket
aqeel rambut cantik

Photobucket
boleh jadi model aqeel ni


aqeel ni anak jiran depan rumah, gee and faizal
Photobucket
afeef, juga anak jiran depan rumah. sama umur ngan maryam. sama tahun la. tapi afeef lahir dulu

Photobucket
baiti, roch and kawan baiti

Photobucket
ni jiran satu rumah. hehe

Photobucket
tengok i makan sungguh tak ayu -______-"

kedai ni kedai jiran kiteorang jugak sebenarnya. kedai ni kat belakang istana. ape tah name kedai die.sotong bakar die sedap amat. pastu kalau makan die kire lauk bakar jer. nasi and lauk or sayur yang korang ambik atas pinggan die tak kira pon. 7 orang makan RM 130. tapi dia ambik seratus jer. makan free kiteorang hari tu. dah la datang paling lambat. hehe

Photobucket
lepas tu, lang-alang dah keluar kiteorang pergi menghabiskan duit masa kat midvalley

Photobucket
budak yang dah ngantuk air liur meleh-leleh

Photobucket
boolat giler anak mommy ni!

Photobucket
zoom dekat lagi

Photobucket
lagi dekat!

Photobucket
on the way balik rumah berak ats mommy. bagus. bagus.

6 comments:

~ As ~ said...

debab btl maryam ni kan, gebus...

Ezzah said...

debabnya maryam! buat bantal pelok sodaaaappp ni! :)

Byzura Mj (By) said...

kedai makan tu orang panggil kedai ikan bkr jalan bellamy tak silap.. oh maryam! comel!

eim said...

geram tengok maryam nii ...pinjam bawak balik boleh...

PuteriKureKure said...

aaaaaaaaaaaa!!!!!!! geram tgk maryam debot2 ni....

gee ryder said...

gambar kitorg pun xbyk. panas sgt sampai mls nak bergambar huhu...tu yg tak post kat blog lg tu hehe