Pages

Tuesday, 19 April 2011

dua orang kawan kite dah tua,next month lagi ramai yang akan tua=p

maryam tengah tido. tu jelah kerja baby kan. lepas kenyang berak dan mandi. main-main ngan mommy, belebe sorang-sorang, mengamuk, tido. huhu.

esok maryam dah 4 bulan. baru sedar sekarang bulan april dah nak habis dah pon. dan i lupa nak wish birthday kawan kembar saya. birthday dieorang bulan 3 sebenarnya. deng!

(ad, aliah. sori sangat kite lupa. walaupon korang tua dari kite, tapi urat saraf kita dah banyak putus mase beranak hari tu. so, nyanyuk-nyanyuk ni perkara biasa. hehe. sori sangat. nanti kalau korang datang rumah kite buat kek coklat. ni untuk ad jelah. untuk aliah by the time awak balik malaysia mase tu kita dah pandai buat red velvet kek dah. eceh.haha)

ok. jangan geli i cakap awak-kite. dengan dieorang ni, mat rempit pon akan cakap awak-kite dengan dieorang. ngan orang lain takde maknenye nak berawak-kite.

tahun ni i dah 25 tahun. tapi sekarang ni masih lagi 24 tahun yer. birthday i lagi 3 bulan. so lambat lagi. heheh

ape yang sepatutnya orang umur 24 25 tahun buat?

start pakai cream, serum anti penuaan?

tengah kumpul harta?

tengah struggle bina kerjaya yang menjamin masa depan?

tengah cari jodoh?

tengah jaga sibuk jaga anak and jaga rumah tangga?

heheh. itu i. and jarang rasanya umur 25 tahun orang nak settle down jadi house wife.

tu pilihan i. dan sekarang happy dengan keputusan tu. tapi tak tahu lagi masa depan macammana.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

saat maryam bangun tido pagi adalah masa paling best. masa tu dia happy sangat. manja sengat. manis sangat. comel sangat. geram!

i nak nikmati saat-saat ni sebelum dia besar.

thanks husband bagi i peluang ni.

i love u.


10 comments:

mamalieyna said...

mude lagi....~ kak eina umur nak masuk 25 baru je bekerjaya...suami lg, anak apatah lg..jd housewife, takde mimpi la time tu..ekeke..

apapun ...comel dak kecik tu..geram lah!muaaah~

Nia said...

ieee,..betul sangat.
Maryam ni manis aje mukanya..kiut!
Maknya baru 25 tahun? isk..isk..muda belia lagi ni..hehe..

nieda said...

peluang untuk tgk anak membesar depan mata adalah pengalaman plg berharga..biarlah miskin harta tapi bukan kasih sayang..

gee ryder said...

muda lg tu farah..
gee umur 25 bru kawin hehe

Adlina said...

magh~ sweetnye awk~ tq! ni yg rs nk g wiken ni tros..hehehe

choc cake tu kalo ade topping sure best kn? *hint*

Netnet said...

baby memang semuanya comel..

u tak nak kerja ker?

aLiah said...

tq magh~blk2 nnt trus kte cr kek red velvet awk..hehe..list awk tu rsnye kte strt ngan cream anti penuaan..haha..oh tuanye kte ble tgk maryam yg comel... ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehe..mmg pengalaman takleh lupa..
rafiq pon camtu..bangun pagi, senyum..jarang la nangis..:-)

Mimy Hamid said...

maryam napa comel...auntie geram nak gigit...sekian

Cik Puan Fara said...

dpt rasa dr jauh bucuk macam kewangian maryam baru bgn tido.. uhhh sedapnyooo bau dio~