Pages

Wednesday, 13 April 2011

kalau miss period tak datang lagi ade harapan maryam nak ade adik ke?

pagi-pagi tadi pening. naseb baek maryam sangat baek.

ke symptoms of exhaustion (jeling-jeling zikk) =p

dah la masa tido mimpi gigi tercabut

dah la 2,3 hari ni hati tak senang

dah la...

dah lah!

*nota tambahan: maryam exclusive breastfeeding

13 comments:

Miss Sunshine said...

ade kemungkinan jugak maryam tu nak dpt adik... hehe..

Byzura Mj (By) said...

ko susu cap gantung ke ape? kawan aku susu cap gantung.. sebab tu period tak dtg

mrs.spicy said...

bai: a ah. susu cap gantung. bilo ko sebut susu cap gantung ni teringat hantu zaman2 kecik. hantu k***k lanjut

alyyani said...

sila lat jalankan ujian sendiri. :D

Ezzah said...

kebiasaannya kalo susu cap gantung lambat skitdtg period. ada kawan izah tuh anak dah 8 bln baru dtg period. :)

Dong, Dia & Azra said...

Yeay!!! Maryam dapat adik!!!! Ngehehehe...

~~zaa~~ said...

ayak!! heheheh tapi kan i dengar orang cakap, kalo fully breastfeed memang akan lewat period...

zailamohamad said...

kalu kak ila habis je pantang meme akan dtg period walaupon exclusive bf, tp ada org memang xdatang langsung..apap2 pon, jangelah preggy lg..sian ko Maryam kecik lagi..bila ngandung skalo susu akan kering, nati meragam dio xcukup susu..pandai2lah cari cara nak cegah yaa..hehehe

nieda said...

fully breastfeed ada sesetengah ibu akan lewat period..mcm bestfriend i anak dia dah setahun 8 bulan baru period..or adakah .......hehe

Joy said...

tak kut ;) hehehe

PuteriKureKure said...

kalau bf memang jarang org ada period. :)

mamalieyna said...

oooh byk ketinggalan n3 ni...takpa ada gambo maryam, cik Na layan....comel sungguh dia la..

eheh..biar betoi...no...hehe..kalau dah rezki apa salahnya kan//hehe//

tapi rasanya kalau BF tak jadi mslh kalau tak period, kakak kak eina dl...hampir setahun jugak...

apapun...jeng jeng jeng..hehe..

rynas said...

mimpi gigi tercabut???? minta dijauhkan amin...
kalau fully BF mmg lambat peod..ada yg dekat 2 tahun baru peod. apa-apa pun tunggu....