Pages

Monday, 4 April 2011

jangan tiru!

jangan posing melentok-lentok dikedai makan maryam. malu mommy. mommy buat takpe. daddy yang malu.

Photobucket
Photobucket
ok.yang ni paling tak boleh tiru

Photobucket
husband cakap ape-ape jelah

hehehe.ni gambar dalam arkib genting. lunch masa hari sampai. ape ntah nama kedai ni. hahaha. sebenarnya mula-mula ingat nak makan pizza, pastu husband cakap stakat nak makan pizza giant kinrara pon ade. pastu makan la kat kedai ni. tahu ape husband i makan? nasi goreng siam kut nama dia..pastu sampai la nasi, ayam black papper, telur rebus, limau kasturi. tak tahu lah ape yang siam nye. naib baik nasi goreng kau sedap.

Photobucket
tengok itu budak kicik.tidor saja. maryam cakap,

"best la mommy genting, sejuk. macam dok dalam ekon"

Photobucket
berbaloi tak bayar rm 13 sepinggan untuk nasi ini macam> kalau rasa tak sedap memang i mintak duit balik. tapi nasi goreng dia sedap.

Photobucket
my nasi goreng nenas berbaloi-baloi sebab dia ade usaha nak hias dalam nenas bagai. sedap jugak rupenye nasi goreng letak nenas.

1 comments:

Ezzah said...

eh i pegi hgenting hujung bulan 2 baru nih pun makan dekat sini jugakkkkk.... :)