Pages

Saturday, 16 April 2011

indah!

hari sabtu yang indah kan~

hari ni hujan. sangat sejuk sampai pagi tadi sangat malas nak bangun. kiteorang takde plan nak kemana-mana pon walaupon harini ade mom's care warehouse sale. tak de benda pon nak dibeli, kalau pergi jugak mesti end up dengan membeli benda bukan keperluan.

so hari ni lepak-lepak jer kat rumah. saya suka!

maryam mood ok sebab ade daddy nak melayan dia, ade kawan berbual sebab husband kat rumah, and boleh masak-masak.

Photobucket
breakfast!

jeppuk duye

"tgk pade buku resepi, salin-salin, tengok dale tenet.tengok ye wak ke tok laki ye, jepuk jer"-ustaz azhar idrus

hehe. mau masak lunch

3 comments:

ciksuen said...

magh,,nmpk sodapnye jemput2 tu..terliur~

zailamohamad said...

husben kak ila goreng nasi, mandikan Ashraf, haziq nga husna, basuh baju, jemur baju, sapu rumah pahtu nya tinggal kami 4 beranok, dio g opis..huhuhuhu..bosan weh duduk rumah jah..nak g jaleeeeeeeeeeeeee..huhuhuhuu

Cik Puan Fara said...

hahahaha..tgk juge video ustaz azhar ittew..
ohh sedaknyo jepuk duyye =p~