Pages

Friday, 29 April 2011

hari packing

hari ni hari mengemas dan packing. sebab esok nak balik kampung lamaaaaa macam balik raya. haha. bila balik kl nanti PIL ikut datang kl jugak. makanya kene lah mengemas rumah. gosok-gosok mane yang berkarat biar jadi berkilat. vacuum segala habuk-habuk walaupon bila datang balik nanti komfem lah berhabuk balik sebab rumah i ni kuat bebeno habuknye.

tapi kannnn..hari ni hujan. cuaca best ni kalau nak berhibernasi. heheh. dugaan betul.

hari ni takde gambar food. sebab semalam i tak masak. semalam beli je food. i simpan energy untuk activity malam jumaat. ngehehe. tapi kalau makan food beli makanya kene tadah telinga mendengar husband merungut tak sedap lah, tu lah, ni lah. padahal nye ok jer rase. kalau i masak, rasalah pelik macam mana pon dia mengadap jer. tanya sedap jer manjang. haish. susah jugak terlebih bagi minyak pengasih ni. =p

tu caranya kalau tapau. kalau makan kedai lagi lah. kalau service cam haram datang la food sedap macammana pon maka bersedialah telinga nak menanah. kadang-kadang tu i yang emo sebab die emo. tak menyabar! haishhh

tapi kalau kedai service cepat, tambah pulak pelayan comei lagi hot, makanan rasa macam masak ngan kaki pon die ok. haha

so untuk orang yang berada dalam cetegori tak menyabar ni, baiklah makan kat rumah jer. hati pon senang.



Photobucket

Photobucket
anak mak layan 'how i met your mother' ok!

8 comments:

maya amir said...

haha..smpai terteleng2 kepala maryam nk tgk tv;)

mamalieyna said...

waaa best tu mau balik kg~

haih camna gaya maryam nonton tu..terseliuh leher kang..hee~ sejuk ni...berCD jer..ngee..

nieda said...

sian maryam terdongak2 tgk tv..hik

Cik Puan Fara said...

sakit tekok maryam teleng tgk tibi.. mok nyo pun tok tulung alih.. hehehe



slmt pulang ke kg halaman.. kirim slm ko sekolah kebanggaanku, dato mahmud paduka raja n sri suria 1.. hehehe

mrs.spicy said...

hahaha..saje je nak soh tekak tu kene angin kalau dok mcm tu..asyik belipat je=p

gee ryder said...

maryam nak blk kg ke? babai maryam...see u (abg aqeel ckp ni)

NenekPenne said...

citer tu best tapi nak tunggu siapa wife pada mamat tu je lambat benor...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

haha aku pun dah sakan layan how i met your mother,sangat best ok!