Pages

Monday, 25 April 2011

buzy hari ni

hari isnin kerja banyak sebab weekend banyak berehat. so hari ni tak boleh nak mengadap lappy. banyak benda nak diceritakan. tapi tengok lah petang or tengahari baru boleh mengarang.

sekarang saya perlu mengemas.

Photobucket

Photobucket

dok baik-baik yer maryam. hari ni daddy kerja, tak boleh nak layan maryam. mommy nak kemas rumah.

7 comments:

mamalieyna said...

morning cayang! eeiii geramnya tgk maryam..rasa nak geget2x...hee...

selamat berkemas mommynye~

NenekPenne said...

ololoh...comelnya dia...

Joy said...

adik manes..dgr ckp mommy tau..duk diam diam.. ;)

Cik Puan Fara said...

meh sini maryam, teman cik arah..

maryam ni sentiasa menggoda jiwa i lah~

maya amir said...

ya ampunnnn.. sejuk sungguh hati tgk maryam..comel..rase nak gomol jek.. arghh anak2 dah besar camnilaa kemaruk sokmo bile tgk baby.. nak pregnant lagik, rasenye dah tak boleh dah ni.. ohhww maryam, nak jadikkan anak angkat online boleh tak:)

PuteriKureKure said...

maryam sangat adorable dan cantek sesangat!!!!!!!! arghhhh!!!!!

suami, nak anak pompuan plak bleh? hahaha.

lizz said...

ya allah...comelnyer. cam nak cubit pipinye......