Pages

Tuesday, 15 March 2011

suka suka suka


i love you~

like mother like daughter
(suke tido)=p

weekend ni buzy sikit sebab parents and adik-adik from kelantan datang kl. suka maryam sampai tak nak tido sebab ramai nak melayan dia. nanti update aktiviti weekend ni.

9 comments:

Dong, Dia & Azra said...

suka.

zailamohamad said...

kak ila dulu masa awal2 pon xkeje jugak jaga Haziq..meme sero letih sket, nak jadi surirumah lagi nak jaga anak lagi & at the same time xser wi husband terabai lagi..tapi biaserlah kita ni manusia biasa aje (eceh) so farah rileks jah, jange pressure sangat..

suka bila adik beradik datang rumah!!

Netnet said...

semua orang suka baby.... baby ni comel...bau pun wangi..tapi kalau ramai sangat yang cium..huh masam lorrrr.... tak per..sapukan bedak baby johnson..konfirm wangi balik... :P

Mimy Hamid said...

maryam hot la...cam artis hehe

maya amir said...

ketembaman maryam ketika ini, hampir mengcover pipi ibu dia:))

eMMe said...

muahs maryam!

mamalieyna said...

oooh nanti nak jumpa maryam jgk, bleh?...tunggu en abah abg arif balik dl,,hehe..

ps...farah kak eina tak professional lg nak wat baju kebaya,,hu~ tak reti nak ambik ukuran..tunggu kak eina masuk kelas dl eh..ngee..

SYANI said...

suka & cute!

gee ryder said...

ooo meriahla umah maryam skg yer...aunty pun xsempat lg gi melawat..tunggu lps blk dr kg yer maryam hehe