Pages

Monday, 14 February 2011

tak paham bahasa

cuba bayangkan

anda tahu anda memang tidak disukai oleh seseorang. ataupon seseorang tu sedang menjauhkan diri dari anda.

sebabnya anda telah melakukan kucar kacir dalam hidup dia.

anda nak ke add orang tu balik dalam facebook lepas orang tu dah delete?

nak ke hantar message congrats ke ape..

nak mengeratkan silaturrahim?

dah tu..awat dulu hang hancurkan silaturrahim tu?

elok-elok aku dah tak marah. saja datang nyendeng-nyendeng nak bagi dosa aku yang dah sedia ade banyak ni bertambah.

orang tak suka pergi jauh-jauh boleh?

hish..

1 comments:

~LIZA~ said...

tau takpe.. ada guts tu yg tak tahan tu! dari kita dah lupa, ni terpaksa ingat balik.. haih!