Pages

Monday, 28 February 2011

ingat tak perasaan 2,3 hari nak kahwin?

masa 2,3 hari sebelum kahwin tu mesti muka berseri-seri kan. dah nak start naik seri dah.keh keh keh. sebenarnya bahagia. senyum memanjang memang la berseri-seri muka kan.

dalam dok serabut-serabut setelkan rumah, pasang khemah. komfemkan baju nak alter, make-up nak komfem kul berapa, dok susun-susun door gift. memang serabut masa tuh! tapi time masa luang tuh memang senyum sorang-sorang. eh, tak sangka lagi 2,3 hari nak kawen. senyum lagi. lepas tu teringat pulut semangat tak komfem lagi sape nak buat. serabut balik. gahahaha

sekarang pon i macam tu lah. jalan rasa macam di-awang-awangan (bahasa ape ni?) mulut terasa lenguh sebab asyik senyum. keh keh keh

bahagia. bahagia.

sekarang ni rasanya lebih bahagia dari nak kawen. sebab tak de benda yang nak diserabutkan. bertambah bahagia lagi bila melayan maryam yang semakin galak senyum and bercakap.

esok malam jumpa husband. insyaAllah.

memang lah sebelum-sebelum ni pon selalu kene tinggal. tapi paling lama pon 2 minggu sajor.

padan lah orang tua-tua cakap sayang isteri tinggal-tinggalkan. huhu

lepas husband balik saya buzy menyendeng melayan suami kut. tak sempat nak update blog kut. ececeh. yo yo jer

husband balik saya ade banyak benda nak mintak. (bersedialah suami!) so maybe sedikit buzy. kita jumpa bila saya balik kl okeh!

ya Allah. rindunya kinrara mas

8 comments:

Joy said...

igt2..senyum bahagia gitu ;)

Byzura Mj (By) said...

wah sudah balik!!! makeup bagi cantik please!! haha

~~zaa~~ said...

:D happy for u! senyum meleret la pah ni!

mamalieyna said...

yaa senyum bahgia mmg berseri..tmbh menanti suami pulang dr kejauhan..hee..rindu itu indah wlu menyeksakan..hu~

maya amir said...

wahhh..pasti tak sabo plan mcm2 nih.. happy for you dear:)

kiranajoe said...

boleh la take 5, melulur bagai dulu sempena menyambut ketibaan suami. wah, nervesnya. grrrr... ;p

NadiaNatasha said...

happy 4 u farah n maryam :)

✿ etiey erywan ✿ said...

kelam kabut segala benda nak sempurna