Pages

Wednesday, 9 February 2011

haish

nak update pasal diet progress. tapi malas pulak nak transfer gambar. esok-esok lah yer. kalau esok bilom ada maknanya esok kepada esok. heheh

setakat ni walaupon masih lagi gemuk tapi sangat teruja ngan prestasi diri. esok lah cerita yer. tapi jangan salah sangka mcam husband saya. bila i teruja cakap berat turun terus dia ingat i turun 20kg!

huh. hampes betul. agak-agak la kan. harus lah letak 3 tin biskut jacob tu.

tak banyak. tapi tak sangka. i ingat turun sangat sikit.

eh. esok lah cite. lebih-lebih pulak

sekarang ni yang jadi assistant kat umah adik yang no 4. sekarang ni tengah tunggu result SPM. dia lah yang aku mintak tolong. dialah teman bercakap. dialah teman bergaduh (bergaduh tu yang selalu sangat sebenarnye)=___="

tadi dia tengok camera i tak transfer lagi gambar yang i ambik. dia tengok berat.

abe cik: berat kak cik *tuuuuttt* ke?

tuan rumah: holas. kenapa?

abe cik: ouh..lebih kurang la ngan berat abe cik. tapi kenapa kak cik...... (senyap)

tuan rumah: hah. kenape ape??kenape ape?!!

abe cik: abe cik nampak kak cik gemuk jer. berat sama ngan abe cik.

hang tau dah hang laki? laki ni kurus pon berat. tulang hang berat, otot hang banyak.

hang tau dak hang tu tinggi? hang tau dak? hang tau dak?

1 comments:

mamalieyna said...

hang tu taktau la..hehe..lelaki mmg la berat dr pompuan..ekeke..

alaa farah sure kurus lah pasni!