Pages

Wednesday, 16 February 2011

23!

2 hari lepas cukuplah 23 bulan bergelar isteri. tapi mak cik lupo. hari tu husband wish baru ingat. sori lah bie. masa pregnant cakap orang pregnant pelupa, sekarang buat alasan masa beranank banyak urat-urat putus. so u kene redha je lah kalau i lupa anniversary sekali pon.

maknanya next month dah 2 tahun kiteorang jadi suami isteri. =)

last year sambut anniversary berdua. this year dah bertiga. my husband confirm balik lagi 2 minggu (tak sia-sia berangan). jadinya boleh lah celebrate sama-sama.

memandangkan this year kerja tadak, bisness pon tadak so tiada bajet untuk hadiah u. tapi ade hadiah special. nanti i bungkus cantik-cantik lagi 2 minggu (10 hari jer lagi!) i bagi u ni..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Photobucket
Photobucket

hehe...ok lah kan?

7 comments:

mamalieyna said...

uikk jgn didibungkus litup sudah itu hadiah cumel tu!..hehe..bila nak balik kinrara, tunggu daddy eh? ^_^

✿ etiey ✿ said...

heheh.. jangan bunmgkus cik kak... mai bagi i bih ah. comel maryam ni

kiranajoe said...

buh dalam kotak, bagi i lah...hehehe

~LIZA~ said...

that's the best present ever la kan babe :D

maya amir said...

wah best best hsbnd die dah nak balik.. yg paling best dah tentulaa maryam,.. so comellaa die farah... gile debab skang..hehehe...i tetapsss suke mata die.. redup2 manja gitu:)

gee ryder said...

dedi blk tu maryam blk KM x?
aunty tak sabar nak tgk maryam yg comel tembam ni la ;)

nieda said...

hadiah yang itu pasti hubby u akan ingat sampai bila2...tak pandang hadiah lain dah..