Pages

Monday, 24 January 2011

ni rase nak upgrade broadband ni!

hello si cantik manis hensem bergaya,

banyak sangat gambar nak di upload dan cerita nak dishare. tapi malangnya bb selkom ni dah exceed limit usage dah. bayangkanlah nak blog walking pon bercinta. haish. so peram la dulu cerita sementara tunggu bb dah laju yer. agak-agak dah tak de modal nanti i publish jer walaupon tak de gambar. entry tanpa gamba adalah sangat tak seronok sebenarnya. tapi kalau nak tengok gambar maryam si gondol jelita yang bulat tengok la fb yer. upload gambar kat fb pon sangat la bercinta. tapi apakan daya, demi bapaknya yang mahu melihat anaknya, gigih jugak upload sekeping 5 jam. -____-"

dah alang-alang update ni, i nak belebe. gambar takde so i type panjang-panjang. kalau bosan tutp mata.=p

sekarang ni ramai lah datang rumah parents i ni sebab datang melawat maryam ni kan. yang tua-tua la ramai. tahu tak satu sifat orang tua yang kite kene sabar banyak-banayk bila dengar dia bercakap?

ayat penyata yang sungguh jujur dan ikhlas tanpa pandang kiri kanan.

i gemuk sekarang. memang diakui. tapi tolong lah consider sikit. i baru diet 3 minggu kot. mane ade orang yang gain 20kg mase pregnant slim cantik menarik dalam masa 3 minggu?

marah betul! (emo aku bab-bab orang kata aku gemuk ni walaupon memang gemuk. best nya pregnant. best nya. best nya! bie, jom buat anak!)

"wei la tubbuh nyo anok. hooohh. mok pon samo GEMUK"

maksudnya,

"chubby nye baby. hoh. mummy pon sama gemuk"

berase hati tau mok cikkkk.

"GEMUK nyo ayah. ni kalu tok kuruh sebelum habih patey meme dok GEDEBOK gini la"

maksudnya

"gemuk nya ayah (nama manja i). ni kalau tak kurus sebelum habis pantang memang sampai bila-bila la tak kurus"

mak cik, saya kumpul lemak 9 bulan ok. takkan nak kurus sekelip mata.

saya mengalami ketensyenan di sini.

xpe. buat aku makin semangat nak kurus. chayyok2!!

eh. tiba-tiba rasa macam tak panjang sangat entry ni. ngeheh

2 comments:

Madi @ Aed said...

huhu..ore pong akan mengalami mace dio..huhu

kltravelguide said...

use streamyx for reliable speed and support. 4G not good enough for us in Malaysia.