Pages

Monday, 24 January 2011

maryam gondol makin yummy

maryam sejak gondol ni kan ya ampun sangat geram rasa nak ngap ngap. every time dia buat aksi memang jadi mangsa gomolan lah. dah la mummy memang suka orang *ehem*.ok kembali kepada cerita maryam.

jumaat lepas datuk and nenek i ataupon moyang and tok yang kepada maryam datang cukur rambut maryam. reaksi maryam masa cukur rambut, awal-awal biasa lah. dia memang marah orang main-main kepala. masa mandi pon dia tak suka mandi kepala. bila badan senyap jer.

awal-awal punyalah dia menjerit, pastu bila dah gondol dah sikit senyap jer. i ingat tido. rupanya tak. mata terbuka jer. pastu air liur meleleh-leleh. syok orang main kepala la tuh~

Photobucket
we, ayoh. maryam. mummy separuh=p



Photobucket

Photobucket

Photobucket
my baby

semo ga berjumpa lagi kalau tenet mengijinkan.

5 comments:

NadiaNatasha said...

aik gambar ni muka maryam more 2 mummy plk...hehehe anak mummy :)

zailamohamad said...

kak ila pon bengang dengan line Maksis, samolah nga Selkung, nak tengok gambar Maryam gondol pon susoh...seb baiklah hari ni internet berbaik hati, habis semua gambar2 Maryam tubek..isyyy..dok sabarnyolah nak ada baby..chumel ah baby ni

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

gamba yg 3rd tu muke maryam exactly like ur face.. :D

mamalieyna said...

sweetnye senyum dgn kepala nan botak..botak like daddy, smile like mommy~ hehe..

d!LLah said...

alala..sian maryam dah gondol..anyway, cumel la nama maryam ni...
farah, jom join contest utk maryam...