Pages

Monday, 17 January 2011

isteri mahu mengejikan diri

selamat hari isnin~

pada hari isnin 4 minggu lepas i berjuang nak bersalin. and hari ni i dah sihat sepenuhnya dah luaran. dalaman enggak tahu. but still berbekung and berstokin dan makan masih pantang (curi-curi makan tu stended la kan. asalkan mak tak tahu. gahaha) tapi masih ber agak-agak la nak curi makan pon. makanan gatal and sejuk-sejuk ni idok la i nak nak curi makan. harus la jaga. badan nak pakai lama.
nampak tak tulisan kat love putih tu? tak nampak sila click untuk tumbesaran. semalam skype dengan husband beria dia suruh i tengok gambar yang dia upload kat fb. so i tengoklah.

sekali tengok ada gambar benda ni. *senyum bahagia*

olo comel nye husband i. pastu tengok tarikh. 16/3/09 dengan 20.12.10. 20/12/10 tu birthday maryam. i tahu lah kan. yang 16/3 tu ape?

"bie. 16/3 tu ape?"

"tarikh la"

"tarikh ape?"

die tak jawab. malas nak layan mungkin. die ingat i buat-buat tak tahu ke. tapi serius i tak tahu tarikh ape. tapi tu tarikh majlis sambut menantu rumah dia. buat ape nak ingat kan? so pikir lagi.

our first night? mana lah tahu kan. gersang dok kat sana tiba-tiba teringat first night. bukan!

I RASE MY JANTUNG MANIS TERSILAP TARIKH KAWEN NI!

haha..lagi la i nak kacau die.

"bie, cakap la. 16/3 tu tarikh ape?"

lepas tu dia dah tersedar dah.

"dem, tu tarikh umah i. kite kawen 13/3"

gahahaha. baru anak sorang u. kalau anak berderet nanti macammana lah agaknye=p

pastu dia remove terus gambar ni dari fb die. tapi i sempat save. ngehehe. benda begini harus masuk dalam blog i.

eh? dah memalukan suami ke?

ya ampun bie. ampun kan salah silap i.=p

tak pe bie, kau tetap yang ter-muahh di hati =)

4 comments:

shila said...

org lelaki ni cam tu agaknya... kes sama ni... my hubby pun selalu sebut tarikh nikah masa majlis kat rumah dia... hehe

Byzura Mj (By) said...

hahahaha. senyum bahagia tu.. aku lak rasa skali =D. Lelaki ni memang cam tu kan? Sekali dia ingattt.. semua benda yang kita tak ingat dia ingat lak. kan dah kantoi =D

gee ryder said...

aik samala anniversary kita. tp kitorg nikah 12hb,13 sanding

mamalieyna said...

hahaha...en suami akak pun tak hafal lg tarikh nikah bila..ntah apa2 jer..

tapi tarikh 16.03.09 tu bermakna buat akak, dak arif lahir tarikh tu la..heheh...