Pages

Sunday, 9 January 2011

dear jantung manis

i tak tahu lah u bace lagi ke blog i. tapi kalo tengok kat statistik ade orang from south korea stalk blog i, i assume tu u lah. so blog ni masih boleh jadi medium meluahkan perasaan i lah kan?

i tak suka skype. maksud i, i tak suka cakap ngan u guna skype. lately dah jadi macam rutin. macam dah tak melibatkan hati dan perasaan. macam dah tak 'hangat'. ke sebab sana winter? ok. mengarut.-____-"

tapi bila tak skype langsung rasa macam nak meroyan la pulak.

bila u cakap 'i miss u' pon dah tak rasa ke-miss-an tu. maybe sebab hari-hari sebut. dah jadi macam perkataan hello bila kita angkat phone. i miss u, i love u pulak dah jadi perkataan untuk nak end call.

i tak salahkan u, sebab i pon sebut dengan takde perasaan.

walaupon i memang rindu u sangat-sangat-sangat. tapi bila skype macam tak terluah. bila dah end call baru lah rasa macam 'ala..xpuas cakap lagi'

hurm. bila tulis ni baru lah i sedar. bukan masalah skype sebenarnya. masalah i yang xpuas-puas cakap ngan u.

dengan perkataan lain,

"skype tak boleh hilangkan rindu i"

so tolong la menjelma depan i sekarang. pliss. =(

haih lambat nye bulan 3

pesanan tambahan: kalau u bomohkan i sebab nak suruh rindu lebih kat u cakap kat bomoh u dah boleh kurangkan power dah. i rase rindu dah overdose.

2 comments:

mamalieyna said...

alahai farah..tetiba menggamit memori akak time berpantang n berpisah dgn suami lak..huhu..mmg very2 miss..hehe..

huhu..lamanya nak jumpa hubby..bulan 3?..huhu..sabar k...rindu itu indah! =P

~LIZA~ said...

alahai :( be strong babe!

*hugs*