Pages

Saturday, 15 January 2011

barang yang lepas jangan dikenang

Barang yang lepas hai jangan dikenang
Kalau dikenang meracunlah diri
Oh tak guna menangis memilu
Makin sedih menambah derita
Lupakanlah semua yang lalu
Tidakkan mungkin kembali semula

eh.ni bukan entry sedih yer. ni gambar-gambar kepam yang disimpan. gambar balik kampung sebelum husband pergi korea. masa ni agak sarat la jugak. and maryam tak de lagi! ni lah kali terakhir kiteorang travel berdua kut. lepas ni kalau travel dah bertiga-berempat-berlima-berenam. eceh. maryam. tengok mok mung ni. pantang tak abis lagi dah berangan nak tambah anak.
tempat berhenti kegemaran: gua musang.
Photobucket

Photobucket
makan makanan kegemaran: nasi air

tau tak maryam, masa maryam dalam perut mummy daddy selalu belikan mummy air kelapa. sebab nak bagi kulit maryam cantik. kalau balik kampung mesti dia ambik air kelapa bagi mummy minum. bukan sikit tau maryam. at least 3 bijik. ber-boyas perut mummy tau maryam.

Photobucket
daddy panjat kerusi pokok kelapa tau.

Photobucket
ni rumah tok. eh. ni store rumah tok=p

Photobucket
ni daddy kalau balik rumah tok. aktiviti dia adalah main dengan budak tak cukup umur. dieorang semua tu pak sepupu maryam. maryam dah jumpa dah hari tu kan?

pastu bila dah nak bertolak balik ke kl semula biasanya mummy ngan daddy breakfast kat tanah merah. makan nasi kerabu

Photobucket
masa ni mummy pregnant. nasi kerabu dah depan mata, tapi nafsu nak makan kuih. habis 2 bungkus tepung bungkus mummy makan.

Photobucket
dalam kereta mummy ngan daddy suka berlakon jadi orang OKU. =p

sampai kl singgah mane entah sebab mummy nak makan kat subway.

Photobucket
maryam, ingat tau. masa makan jangan jadi makcik belebey. masa makan kita makan, kalau tak buruk.

Photobucket
ok. kalau tutp mulut macam ni cantik lah sikit. (puji diri sendiri adalah keperluan maryam. sebab nak tunggu orang puji memang tak tahu bila)


sekian terima kasih.=)

4 comments:

Joy said...

maryam..igt tu, byk pesanan mommy tu ;)

mamalieyna said...

hikhik..kenang saat terakhir bersama daddy nye maryam sblm ke korea ke..alaaa...rindu la tuh! hehe..

take care!

Dong, Dia & Azra said...

:P

d!LLah said...

ala la la...rendu renduan le tu...
sabar sabar
kedai nasi kerabu tu mcm kenal...depan umah sy ler