Pages

Saturday, 11 December 2010

tido lah baby...

dah nak pukul 4 dan saya tak tido lagi. err..dah tido tapi asyik tersedar jer..my baby nak kan perhatian. bergerak-gerak and mengeras. maybe ni latihan dia nak bagi mommy dia sebelum dia betul-betul keluar.

lagipon siang dah tido banyak ngan dia so malam baby dah tak ngantuk kut. tp i ngantukkk. tp perut yang keras ni buat i tak selesa nak tido. ouh daddy baby i need ubat tido.=p

baru sedar malam ni, bila husband balik status kiteorang dah berubah. dah jadi mommy kepada anak dia!dia dah jadi daddy kepada anak i. sekarang husband and wife sahaja.

macammana agaknya nak kongsi kasih sayang ngan anak?

haha..ok..agak tak logik. mestilah kasih sayang kat anak lain, kasih sayang kat wife lain.

so ape yer yang akan berkongsi? perhatian mungkin..

huhu..tak boleh nak imagine i ade anak sebenarnya. tak boleh jugak nak imagine keadaan kiteorang bila ade anak kat tengah-tengah.

okeh baby..jangan rampas bie mommy. daddy jer untuk kamu. bie mommy punya ok.huahaha

arghhh..ngantuk~

mode: cintailah aku sepenuh hati-arilaso

4 comments:

nieda said...

tak kan berubah...insyaallah..hehe

Dong, Dia & Azra said...

akan ada banyak perubahan tapi yang pasti akan ada lebih banyak keseronokan.

zailamohamad said...

mesti lagi best, percayalah!!

maya amir said...

mmg lain rasa sayang pada suami dgn sayang pada anak.. tapi yg penting sume perasaan itu adalah anugerah yg takleh dibeli:))