Pages

Monday, 20 December 2010

dah kat hospital!

halu..halu..bersiaran dari pcmc. wiwiwi. wireless sangat laju tau~ hahaha

tadi ade air keluar. xtahu air ape so confius sebenarnya nak pergi hospital.

sekarang dah admitted. tapi die cek dah terbukak. tapi sikit sangat. and i tak sakit pon sebenarnya lagi.

pagi esok doc cek lagi. tapi sekarang kene tido simpan energy untuk esok. doakan i yer semua.

nota tambahan: cara dia seluk nak cek bukaan rahim adalah sangat tak sangka. begitu rupanya. padan la orang tak suka sangat. isk.

12 comments:

mamalieyna said...

ooooh kt pcmc? yeaaa tak sabar nak jumpa baby f..moga semua berjalan lancar ye..Aminnn...byk baca doa mudah bersalin tu..

Mimy Hamid said...

beb..semoga selamat bersalinn..huyooooo PCMC...berhospitel hotel la ko yerk..

nieda said...

i doakan semuanya dipermudahkan..amin

~~zaa~~ said...

farah!!! hope everything will be fine...

PuteriKureKure said...

yang, kita ucapkan best of luck! push kuat2 k. nanti pas beranak post entri laju2 tau.

hehe.

kita doakan agar semua selamat. insyaAllah~

eMMe said...

Farah ngah tunggu masa nak bersalin ke?
Semoga semuanya baik2 sahaja
take care, i doakan u....InsyAllah, everything will fine...

ederq said...

wooo air ketuban ke? org kata kalau keluar air dulu, mudah nak beranak tu. aminn. all the best babe!

Ribbon Clown said...

haha..mmg lah..part tu je yg buat akak rasa tak nak bersalin lagik hehe..ngilu, seme ade.. tp klu dah taruk epidural byk2 sure tak sakit dah.. semoga semuanya selamt.. :D ameen

Cik Puan Fara said...

farah,
sy doakan semuanya selamat..
tahniah in advance :)

gee ryder said...

farah,semoga semuanya selamat..

td baca status peja kata farah dah admitted.pdahal mlm tadi tgk ada je lagi kt rumah hehe

sufiza said...

semoga semua selamat dan di permudahkan amin...

ina said...

hush ushhh saye yg masih dara ini pon takot membaca entry akak nih..hehehe

selamat beranak kak! (betul ke wish mcmni? huhu)