Pages

Tuesday, 7 December 2010

cafe kat sini dah bukak!

Photobucket

dah lama tunggu cafe dan kedai-kedai bawah ni bukak sebenarnya. tak payah nak pergi makan jauh-jauh kalau mood malas melanda kan. lagi best kalau kedai runcit dah bukak. kalau setakat nak beli sikit-sikit or nak beli bahan masakan yang tak cukup tak payah bersusah payah nak pergi giant.

semalam balik check up singgah mid valley. pastu tak sempat makan sebab mengejar masa tak sembahyang asar lagi. bila sampai rumah perut sangat lapar tapi malas nak masak. bukak facebook Gee kata cafe bawah dah buka terus suruh pok we siap-siap ajak dia makan kat cafe bawah jer.

Photobucket
lapar!
Photobucket
sejuk sangat sebab baru lepas hujan

Photobucket
horlick ngan teh ais

Photobucket
nasi goreng kampung telur mata pok we punya

i makan mee goreng telur mata. tapi baru nak snap bateri habis. cess.

total RM 9.90. portion dia banyak jugak lah. mee goreng tuh membukit. rasa biasa-biasa jer. tapi lepas ni dah senang la sikit nak makan kalau malas nak keluar.

6 comments:

zailamohamad said...

hahahhaaha, mak buyung memang sentiasa lapar!!

nieda said...

dekat dengan rumah senang kerja..mak buyong kan sentiasa je ada agenda nk makan. hehe gurau je

PuteriKureKure said...

okla tu. dah ada kedai dekat je ha. senang sket.

maya amir said...

tgkkan nasi tu, bukan org prgnant jek lapo, yg tak preggie ni lagiklaaa...hahah..

iem said...

yelah farah,senang skit sekrang klu malas masak n malas kuar hehe.. faiq sibuk ajak makan roti canai kat cafe..semalam malas lak nak kuar,kalau tak tiap2 malam makan roti canai pastu ambik angin mlm hehe ..

gee ryder said...

oh gitu rupanye cafe dia..
ok la tu xmhl sgt..cuma status halal tu xleh nk konfem lagi ek hehe