cafe kat sini dah bukak!

Photobucket

dah lama tunggu cafe dan kedai-kedai bawah ni bukak sebenarnya. tak payah nak pergi makan jauh-jauh kalau mood malas melanda kan. lagi best kalau kedai runcit dah bukak. kalau setakat nak beli sikit-sikit or nak beli bahan masakan yang tak cukup tak payah bersusah payah nak pergi giant.

semalam balik check up singgah mid valley. pastu tak sempat makan sebab mengejar masa tak sembahyang asar lagi. bila sampai rumah perut sangat lapar tapi malas nak masak. bukak facebook Gee kata cafe bawah dah buka terus suruh pok we siap-siap ajak dia makan kat cafe bawah jer.

Photobucket
lapar!
Photobucket
sejuk sangat sebab baru lepas hujan

Photobucket
horlick ngan teh ais

Photobucket
nasi goreng kampung telur mata pok we punya

i makan mee goreng telur mata. tapi baru nak snap bateri habis. cess.

total RM 9.90. portion dia banyak jugak lah. mee goreng tuh membukit. rasa biasa-biasa jer. tapi lepas ni dah senang la sikit nak makan kalau malas nak keluar.

You Might Also Like

6 comments