Pages

Wednesday, 1 December 2010

bersiaran dari ukm

dah lama tak datang ukm. hari ni ikut along pergi lab. kat rumah pon bukan nak buat ape sangat pon. ingat nak buat mengemas secara besar-besaran harini. tapi tiba-tiba rasa malas pulak. rasa nak keluar rumah amik angin luar. esok lah stay kat rumah kemas rumah ngan mendobi barang-barang baby.

mak buyong berdua

muka along dah tembam. hik hik

tak puas hati asyik dok belakang jer. nak amik. dok lah depan.

ingatkan malam semalam malam bersedih. tapi tabah gak i sebenarnya (gebas-gebas hidung). gihihi. belagak! semalam sebab rumah meriah. ade along, nad kawan along, dan zac. di campur pulak semalam asmara kan~ terus tak ingat husband. gihihi

so tak bersedih langsung pon semalam sebab rumah meriah. lagipon husband call sampai dia nak off enset. tido malam lena macam biasa-biasa jer. tapi tunggu mengantuk betul-betul baru tido. sementara mengantuk tu online sampai dah tak boleh bukak mata dah. so tak terasa lah husband takde kan. sebelum tu pillow talk ngan zac sampai dia pengsan. hahaha. dah la dia kerja hari ni. lambat jugak dia pengsan semalam.

i boleh lah survive 3 bulan kalo macam ni. cuma nanti gersang la sikit=p

semalam dinner terakhir (sebelum dia g OS la). boleh jer dia makan kat airport sebenarnya tapi saja nak bekalkan perut dia dengan food kasih sayang supaya dia ingat i lebih. gahaha


sayur lemak + daging black pepper

kambing goreng black pepper

kambing dah panas, masak lagi ngan black pepper, pastu sayur tu pon ade black pepper. memang panas habis. kawan dia cakap salji dah start turun so boleh la panas kan badan. konon nye! akibat nye masa tengah bersiap dah berpeluh-peluh panas. hehe.

6 comments:

eMMe said...

sedapnye kambing goreng...dah puas tgk dua org model di atas tu...skali dijamu mata dgn makanan pulak, pergh! wat perot ku berkeriuk la farah...

Ieda Al-Habsyi said...

weh mak buyong comel! bilo ko due? tak sabar beb aku nak tgk baby :) hehehhe

Byzura Mj (By) said...

*kembang kempis hidung* kambing!!!! *pengsan.. hihi..


neway sudah besau peyut ko..suka!

maya amir said...

sure die teringat2 masakan wife die.. tabah dear tabah:)

gee ryder said...

farah mcm dh xlarat sgt jer..begambar pun kena thn² pinggang tu kekeke

rynas said...

bagus2..tabahkan hatimu hehhehe