9 bulan!

selamat hari jumaat semua. maaflah semalam teremosi sedikit. salah kan hormon yer. perempuan mengandung boleh jadi sensitive tak kira masa dan tak memerlukan sebab yang munasabah. heheh. lepas bercakap dengan husband mood kembalik ok. hoho.

sedar tak sedar i dah 9 bulan dah rupanye. 36 minggu sudah. next week ade appointment lagi ngan doc. tapi entry untuk appointment last week pon belum ade lagi. masa tuh 34 minggu. masa check up haritu sangat berharap pergi nanti baby tunjuk muka. tapi baby memang tak nak tunjuk muka lah. biasa-biasa nampak jugak sikit-sikit dagu ke, mulut ke, telinga ke, hari tu memang tak nampak langsung muka. so tak de lah gambar baby last week. harap-harapnye next week dia tunjuk muka.

berat dia last week dah 2.3 kg. dalam masa 2 minggu dia naik 500g la lebih kurang. mommy nye naik berapa kilo? 2 kg ok! sabor je lah...

Photobucket
34 minggu

minggu ni sangat rasa baby kuat bergerak. perut berbonjol-bonjol dan dia sangat active. ade amik video dia tengah active bergerak. memang nampak kelakar sebab nampak macam gerak guling-guling. owh. mesti nanti rindu saat-saat ini.

Photobucket
baby, ni daddy yang tak senonoh. main internet selagi boleh. ape-ape position pon boleh.

*haih..rindu*

lepas check up pergi mid valley. husband teman breakfast kejap. sebab masa ni tinggal beberapa hari jer masa boleh spend ngan dia, so dia teman breakfast. kalau tak tak de maknenye. mesti dia drop jer pastu terus g ofis.=p

Photobucket


Photobucket

saja letak gambar husband banyak-banyak untuk tatapan sendiri


Photobucket



next week pergi jumpa doctor seri pok we yang temankan. huhu. first time lah check-up husband tak de. takpe bie, kalau baby tunjuk muka nanti i tempek kat sini yer. huhu.

kami rindu kamu~~

You Might Also Like

9 comments