Pages

Wednesday, 10 November 2010

yak!!

i nak buat pembelian secara haram hari ni. sebenarnya nak buat aktiviti haram ni dari semalam. tapi tuan punya butik online lambat sangat reply email. hari ni baru dia reply and suruh berhubung melalui sms sebab dia susah nak online sekarang.

pembelian ni bukan lah melibatkan barang haram. tapi dia pembelian haram sebab tak mintak kebenaran husband pon. bila dah sampai nanti baru lah nak tunjuk.

"taraaaa. i beli ni~"

bila barang dah sampai mesti dia tak boleh nak kata ape. ngehehe. sebab bukan barang keperluan pon. hanya mengikut nafsu serakah jer. tapi dah dua tiga hari i dok tilik. sangat berkenan. dah tak tahan lagi. tido pon termimpi-mimpi. jadi i decide untuk beli je lah. huk huk

lepas i type msg komfem barang ape yang i nak. tekan send dengan laju-laju.

alamak! tersend kat number hubby..

die dalam flight sekarang. dalam perjalanan mahu ke bintulu. so tak sampai lagi msg tu. bila dah sampai, on phone, perkara first yang dia tahu adalah senarai barang-barang yang wife dia nak beli di luar pengetahuan dia.

ciss betul lah. tak boleh nak buat jahat sikit.

bie, bila u baca blog ni nanti i dah beli dah pon. =p

erm..sori tak mintak kebenaran. tapi hari tu u dah cakap, kalau nak beli barang macam tu u tak kisah. nak beli benda mengarut jer tak boleh. so i assume u bagi jer kalau i mintak pon. sebab tu i tak mintak. i pon tak tahu ape motif i tak bagi tahu u dari awal sebenarnya. haha.

so allah nak tunjuk lah tu kut. lain kali i tak buat lagi.

jumpa lagi hari jumaat yer sayang. bila u balik jumaat ni, barang dah sampai kut. hihihihi

i love u. miss u.

6 comments:

mek da ©™ said...

miss u too..hahahhaha

Madi @ Aed said...

bli shawl ko?

eMMe said...

farah, beli ape online tu? nak gak tau, sibuk je mE ni nak tau kan...alaa...sharing is caring rite, hahahaha...take care dear

mamalieyna said...

hahaha...kantoi!!! haa tu la Allah nk tunjuk tu, beli tanpa kebenaran! ^_^

gee ryder said...

beli pe tu farah?
lama dh xtgk farah ni..xkuar umah ke? hehe

mrs.spicy said...

mcda: miss u threeeee!!=p

along: shawl dan *ehem* =p

me: hihi..malu la nak letak kat blog. nanti orang tiru=p

kak ieyna: haha..pengajaran lain kali mintak jer. sorok2 last dia tahu jugak=p

gee: malas nak kuar rumah sebab malas nak pakai tudung. gihihihi...