Pages

Thursday, 11 November 2010

saya kembali

hari ni dah email kawan-kawan yang nak link ni. dah habis kut. lambat email sebab nak tunggu email secara pukal. heheh

fb juga sudah kembali! semalam dah delete unsur-unsur yang tak diingini.

tapi ade jugak yang email mintak link tak dapat nak bagi. bukan ade kene mengene pon, dan bukan sebab tak suka pon. tapi atas sebab berhati-hati. harap die faham.

dan mulai hari ini. tamat lah sudah incognito mode. ngahaha. betapa saya struggle nak bertahan berincognito mode. huhu. seperti yang saya cakap. sangat bukan saya. =p

jadi kalau lepas ni kalau kembali loya tengok asyik tayang muka bahjet cute ni, abaikan sajalah yer. hihi

blog baru ni readers dah semakin kurang. sekarang reader 1/3 jer dari blog dulu. mula-mula dulu sayang jugak nak tukar link. tapi sekarang best sangat bila bukak blog dah tak de anon yang menyakitkan hati. dan mungkin orang yang asyik nak cari kesalahan i pon dah tak baca. kalau dia berusaha jugak cari blog ni tak tahu lah. tapi sekarang i selesa. hati tenang. jiwa gumbira. itu yang penting.

so sape yang rindu i angkat tangan~ o/

Photobucket
nah. terima lah gambar terlebih cahaya

Photobucket
masih hidung tuan blog yang dulu=p

hari ni keluar beli groceries sikit-sikit kat giant. sebab peti sangat kosong. husband balik esok nak masak tak de bahan mentah. u mesti rindu masakan i kan?=p

Photobucket
sebelum mengisi troli. perut haruslah diisi dahulu. eh. jangan cakap pasal makanan sihat kalau makan fast food.

ni konon-konon dia cakap perisa baru. spicy ape ntah nama dia. spicy biasa yang menjadi kegemaran ramai tu tak ade. tapi rasenye tak de beza sangat pon ngan spicy biasa. mengikut kata lidah i lah.

Photobucket
eh. lupa nak kenalkan. ni lah pok we.

ni driver saya yang baru merangkap i punya penjaga. tua-tua pon ade orang jaga u. jangan main-main. driver yang biasa yang macho hensem bergaya tuh tinggal bini dia

along, u tak nak join we ol meronggeng ke? bilo nyoh nak test kereta baghu cat masuk kawasan kinrara plop?

bie, jangan pikir i ngan baby. we ol mampu berdikari. i mampu jadi super mommy. u ade jer i manje sikit. heheh. i kang set kabuki!

owh blog, hati terbelah tujuh!


10 comments:

Bai said...

hai pok we.... muahahahaha

Ieda Al-Habsyi said...

ehem ehem pokwe, nama saya ieda, hahahahha! :)

puterikurekure said...

beb, kita pon makan kfc tadi. haah. ayam tu sama je rasa dia cuma maybe terlebih perasa kot. cam rasa makan mamee pon ada gak. hehe.

~~zaa~~ said...

finally!! dapat gak tengok balik maghfarah! :D

Cik Puan Fara said...

hahaha.. ni baru yo blog awok.. ado tepek2 gamba :p

eMMe said...

tadi lunch pun makan kfc...chezzy wedges, fuh..malatop~

alyyani said...

hati berbelah 7? nape u? comel la farah bila dah makin besar perut tu.. :)

rynas said...

ohh itu sebab pindah rumah yer..alah biasalah tu tak semua org suka apa yg kita tulis kat blog. tapi sebenarnya lantak kitalah kan...rumah kita..tak perlah lepas ni dah hilang semua semut2 gatal tuh hehheheh

miserlyn said...

aaa..terliur nk mkn KFC!!! i xjpo lg cni.mcD je sepoh.

~LIZA~ said...

dah ada gambar.. yeay!