Pages

Monday, 8 November 2010

kasi can i bersenang lenang

*title macam hari-hari biasa kerja keras je*

hari ni kalau terlebih rajin mungkin entry bertubi-tubi keluar. tak larat lah nak buat kerja rumah hari ni. breakfast tadi pon beli jer. tak larat nak masak. sakit pinggang and vontot mencucuk-cucuk. bahana dok dalam kereta lama sangat semalam. penatttt!!

Photobucket
nasi lemak tetek 4 bungkus. 2 bungkus sorang. tapi makan sebungkus dah kenyang. sambung makan tengahari pulak. tapi pokwe makan sebungkus tak cukup. 2 bungkus dia telan.

Photobucket
RM 1.20. ni ikut direction iem bagi. sedap jugak nasi lemak ni. huhu. manis.

persembahan terakhir~

Photobucket
i pon tengok chinta jugak. tapi tak de lah sampai nak love. love. owh puhlishhh~!

rasa macam nak create we love jehan miskin. sama lah tu tahap kegeli geleman-an

pape pon love ke hate ke si fasha tu, malam ni i tarik balik janji manis i nak urut u. i masih memerlukan perkhidmatan tukang urut. so malam ni u urut i lagi yer~*muka kesian*

4 comments:

mek da ©™ said...

terliur weh nasi lemak tu

Mimy Hamid said...

nasi lemak ko merembes..dah la favvy ni

nieda said...

nasi lemak oo nasi lemak..sedapnya

iem said...

woo merahnye sambal ..