Pages

Thursday, 11 November 2010

hello~

entry pagi-pagi buta hari ni sebab i sedar pukul 430 pagi tadi dan mata terus tak nak tido. sebabnya perut lapa bangat. tapi tahan pukul 5 baru keluar bilik buat nestum + susu.

burrrpp. kenyang!

owh. semalam i tido dalam bilik! sila kagum. sila kagum. i jarang tido dalam bilik kalau husband outstation sebab takut tido sorang-sorang. rela tido kat luar atas sofa. sakit belakang belakang kira.

kenapa i tak suka tido dalam bilik sorang-sorang?

sebab belakang bilik i ade kubur.

jauh sebenarnya kubur tu. tak nampak pon dari bilik. tapi kalau lalu jalan belakang old town tu, kat belakang tu memang ade kubur. walaupon jauh, tapi i tahu ade kubur so ade unsur tak best di situ.

"tido la dalam bilik. tido atas sofa nanti sakit belakang u merungut"

"ala..i merungut u dengar je lah. u bukan ade pon nak tolong urut"

"kesian baby tido tak selesa. kenapa tak nak tido dalam bilik?"

"holoh. baby selesa jer i tido mane-mane pon. lemak tebal ni nak support die. i takut lah ade kubur"

"jauh la kubur tu"

" jauh pon ade jugak"

"kenapa takut sangat kat kubur tu? esok-esok kita duduk kat situ jugak"

*sentap*

terus masuk tido dalam bilik

7 comments:

mamalieyna said...

ngee..mmg ada kubur kan..akak pun baru tau msa lalu shortcut kt dlm tu..ngee...seram eh..hehe.. alaaa rumah farah tinggi la..hehe..

puterikurekure said...

hehe. betul juga kata hubby farah tu.

Bai said...

hahahaha... ko letak la apa apa dalam bilik jadi peneman.

alyyani said...

huhuhu... sentap dgn ayat last itu. huhuhu.. level penakut kita ni mcm sama je farah. huhu..

nieda said...

pandai jawapan hubby u..x bestlah hubby takde teman tido kan

kiranajoe said...

hahahah kelakar betul la.

tp dalam tepon kita ada gambar kubur anak kita, kalau malam2 buka pic profile, tertgk gambar tu, cepat2 tutup sebab takut tgk kubur org besar kat belakang kubur baby.hehehe

Nia said...

esok2 kita duduk situ?haha,..ayat makan dalam tuh..betul,..tapi selalu lupa..haha