Pages

Thursday, 18 November 2010

hari ni raya lagi~

hari ni raya lagi tapi ramai dah kerja kan. huhu. semalam sangat best duduk kat rumah. hari ni macam tak nak bagi husband pergi kerja.

duduk la sehari lagi kat rumah bercanda dengan i. takyah lah pergi kerja~
*kalau lah company itu bapak mertua i yang punya*

semalam ade sesi makan-makan sikit. bukan dirancang pon. hanya lah sesi makan yang diberi nama

'biniakumasaklebihsikitharinikalaukofreedatanglahrumahakubolehkenalkenalrumah'

Photobucket
kata nak sedondong. ngan sofa-sofa sekali sedondong

Photobucket
perut hilang. ting!

Photobucket
suka gambar ni



7 comments:

Mimy Hamid said...

ko suka aku pun suka

puterikurekure said...

slamat hari raya farah! oh. kita pon suka gambar tu. :)

mamalieyna said...

hehe..suka gak pic bebanyak camtu =P

upss ilang perut kejap! hehe..

oooh sukenye kaler coklat..sedondon ngan sofa2 haa..hehe..

selamat hri raya! raya lagi tp kena kerja! ghuhu..

Anonymous said...

ohhhh suko jugop gamba tu.. comel jas :D


-cpf

alyyani said...

dgn sofa2 sedondon eh. heheh.. i like!

mek da ©™ said...

mek da dh kje arini :(

~LIZA~ said...

i pon suka gambar yang last tu :D gi print besar2 babe, letak dlm frame, gantung kat dinding!