Pages

Thursday, 4 November 2010

bola vs bini

semalam kul 8 husband dah sampai rumah. tu pon sebab jem. kalau tak sampai awal lagi. jadi ade sedikit perasaan tak sangka disitu.

"eh? awal nya balik...kerja dah habis eh?"

"tak delah. tak siap lagi. tak larat lah hari-hari balik lambat"

*senyum*

masa ni ingat entry i kat blog berkesan tau. i ingat dia balik awal sikit sebab i merungut dia asyik balik lambat. tapi rase bersalah pon ade kalau die balik awal sebab i merungut kan. dah kerja. nak buat macam mana. i tak sepatutnya merungut. tapi happy jer dia balik awal. lepas solat kiteorang dinner.

"kita tido awal lah malam ni"

"okeh. i tak tido siang jugak hari ni. mesti ngantuk awal. penat ke?"

"i nak bangun tengok bola"

cisssssssssssssss. padan la balik awal. nak tido awal nak bangun tengok bola rupanya. ingatkan sebab ingat kat bini!

huhu. kene turun kan level perasan a.k.a level bahjet suami sayang ni. dia sayang real dari bini. bila real nak kalah ni? i nak joget. huh!

Photobucket
masak lemak ikan tenggiri

Photobucket
bubur pulut hitam

semalam buat bubur pulut hitam sebab ingatkan dinner lambat lagi. so nak alas perut dengan bubur ni.

Photobucket
sedia untuk dimakan

Photobucket

taraaaaaaa~

sudah sampai. cash out masa tukar link hari tu. takut ngan duit-duit hilang. sayang kalau duit terkumpul hilang. ngehe. tapi sebenanrnya tak pon. kalau tahu tak cash out lagi. sayang sebenarnya. haha




5 comments:

rynas said...

tak per dia tgk bola drp dia tgk benda lain huhuhu

mek da ©™ said...

farah o farah..comei molek bubur pulut itam demo.....nice!

eMMe said...

wahhh what the hepi ending dear farah..money!moneyyyy!

mamalieyna said...

huhuhu..kecik ati si isteri =P

oooh lazatnya tengok gambo makanan ni..eeii..

alyyani said...

real menang ke kalah? best nye husband u makan macam2... nak masak pun semangat.