Pages

Tuesday, 9 November 2010

baju baby dah sampai!

serius comel rasa macam nak gigit!

aish..tak jadi nak lipat kain. (gahaha..bijak tak alasan?)=p

aaaaa..geram!

kelihatan sungguh yummy sekali. dan err..sungguh pinky. dah la beli baju pink.

ah baby. mommy angau!

daddy lagi angau la tapi. sebab lagi mabuk tengok baju baby!

8 comments:

Bai said...

nak nengok! :D

mek da ©™ said...

mn mn mn..nk engokkk

iem said...

syoknyee ..tak nak tunjuk ke hehe

maya amir said...

mane? mane? nak tgk jugak..hehhe

Cik Puan Fara said...

ok ni xde kaitan tp nk tnye jgk.. kuries sbb nmpk nama u td kt ofis.
bln 2 thn dpn, B u dtg TA kt PASB kn? ke i slh org? i xtau nama die tp i tgk emergency contact no mcm nama u :D
betul kn?

mrs.spicy said...

by, mc da, iem, maya: heheh.mane bleh aunty.nanti basi la baju saya =p lagipon mommy saya cakap baju tu biase2 jer. comel sebab kecik=p

mrs.spicy said...

cpf: a ah..ye lah tu kut. die cakap bulan 2 ni dia g pasb. saya pon ikut kut kalo dah habis pantang. hehe. nanti kite roger2=p

Cik Puan Fara said...

hahahaha.. keciknye dunia.. sy focal person utk beli2 brg utk TA :p especially valves :D

bereh, kalu mari roger ah.. buleh mintak tips2 memasak..hik hik