Pages

Tuesday, 9 November 2010

bahawasanya saya

bahawasanya saya
Puan F (bukan nama sebenar) berikrar
akan berjuang
mengembalikan bentuk badan
kepada zaman sebelum pregnant (kalau boleh lagi kurus lagi bagus)
sebaik sahaja baby keluar nanti

i jeles tengok orang kurus pakai baju lawa-lawa sekarang. pakai kasut tinggi-tinggi. jeles nyeee. rasa sememeh jer sekarang.

baju masa pregnant ni pon tak banyak sangat i ade. asyik pakai baju sama jer. malas nak beli banyak-banyak walaupon terasa setiap kali nak keluar tak de baju nak pakai. sebab i tak nak sarung dah (kalau boleh) baju-baju ni semua lepas zaman pregnant nanti. baju-baju ni simpan buat pakai pregnant lain kali pulak.

masa pantang juga nak makan jamu, nak berbekung, bertungku, buat segala benda traditional, nak berdisiplin (adakah aku serasi dengan perkataan disiplin ni) supaya boleh *ehem* ketat *ehem* kan* balik mana yang longgar, yang kembang yang putus.

tapi nak breastfeed kan. so akan seimbangkan dengan herbalife. nak balik berpantang nanti selain set jamu harus jugak penuhkan dengan stock herbalife. balik kl nanti agak-agak dah sihat nak pergi gym. up-kan vontot (hehe), kentalkan otot perut.

wahhhhh..verangan!

hahaha..best betul berangan ni. tapi nak! nak! nak!

nak kurussssssssssss.

jadi hati-hati anak-anak dara di luar sana milf hot mommy sedang dalam perjalanan.

gahahaha. adei. kalau misi ni gagal, aku cepat-cepat pregnant anak ke dua. ngehehe

1 comments:

Ribbon Clown said...

farah, akak nak lost weight gak lah.. jum wat sama2 hehe.. kira support each other lah haha poyo.. nak try herbalife lah..sila email akak info and how to loss weight and starter kit utk herbalife.. TQ2