Pages

Tuesday, 23 November 2010

7 hari lagi:hati manyak senang woo~

eh. lapan hari lagi semalam tu bukan nak beranak lah sayang-sayang. 8 hari semalam tu, 8 hari nak kembali bujang(jom ronggeng~!). sekarang tinggal 7 hari. ramai pulak salah sangka. lambat lagi due i. 1.1.11 (suka nak cakap due date. mentang-mentang no cantik. hehe)

baru sampai rumah ni. tadi jumpa doctor seri pastu suruh husband drop kat midvalley(mv pah ceroh) nak beli barang sikit. masa lunch tadi baru husband amik hantar rumah.

kalau korang tengok muka i sekarang memang bersinar-sinar. macam ade nur gitu. sebab nya ade berita baik. huhuhu

mendapat jalan disebalik kebuntuan. alhamdulillah.

1. pok we induction 2 minggu jer. lepas 2 minggu dia akan kembali ke kl teman i. so boleh la stay kat kl.

2. next week mintak tolong gf datang teman. along tak berapa sihat sekarang. sedang mabuk-mabuk. tak boleh nak mintak tolong dia.

3. kalau tak yah stay kat kelantan maknenya boleh lah hantar husband nanti.

4. antenatal class nanti dah ade kawan nak teman. thanks=)

5. husband MUNGKIN ade masa i bersalin nanti. insyaAllah.

2,3 hari ni rasa macam serba tak kena sebab semua jalan macam buntu jer. sampai tak de mood nak buat pape pon. tiba-tiba hari ni semua berita baik datang. alhamdulillah.

thank you Allah.

7 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Alhamdulillah.

puterikurekure said...

alhamdulillah. rezeki anak tu. hehe.

alyyani said...

uuu baru baca. husband away 3 bulan eh. alhamdulillah, ada jalan penyelesaian nye. hope hubby sempat join dalam LR eh. tak mo sedih2, not good for the baby :)

~~zaa~~ said...

alhamdulillah...Allah sentiasa bantu insan yang memerlukanNya..

zue @ annaleeya said...

betul tuh... jgn sedey2... nnti baby jadi cengeng... heheh..

mek da ©™ said...

cantik due tuh wezssss

rynas said...

alhamdulillah..dah nampak jalan penyelesaiannya..